agusia0611
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny,ja widze,że Wy tu szalejecie z tymi amorami:-).... Ja mam tez straaaaszną ochotke,ale i straaaasznego stracha,że coś sie zlego stanie...i co ja mam zrobic???
Ulżyc sobie!!!!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze dziewczyny,ja widze,że Wy tu szalejecie z tymi amorami:-).... Ja mam tez straaaaszną ochotke,ale i straaaasznego stracha,że coś sie zlego stanie...i co ja mam zrobic???

kasiu a co mam mu powiedzieć że mi się tak chce że z braku mam ochotę coś rozwalić tak mnie nerwy nosząaneczka a lekarz co na to:-d:-d

JA W PIERWSZEJ ciazy ktora byla zagrozona z powodu plamien nie moglam cale 9msc i co bylo robic, dziec wazniejszykasiu a co mam mu powiedzieć że mi się tak chce że z braku mam ochotę coś rozwalić tak mnie nerwy noszą![]()
basiu to nie takno i tak trzymac... a po bedziesz rozluzniona i nie ma mowy o skorczach.... chyba hehe![]()

orgazm to właśnie skurcze macicy