• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tez Jagnamnie juz ciekawi,moj to sie zlosci ...po co mi to potrzebne mowi,aby zdrowe bylo....ale jesli bedzie widac to przeciesz nie zaszkodzi wiedziec,co nie?

ja też tak mówie przynajmniej na cos mozna liczyc:-)
moja mama tez a poco chcesz wiedziec jak pierwsze dziecko to obojetnie byle zdrowe. no prawda byle zdrowe ale ciekawosc....

dziewczyny mam taki problem, moja młodsza córka jak zauważyłam bardzo rzadko chodzi siusiu potrafi cały dzien trzymać jak ja nie skontroluję to nie idzie, po nocy tak samo muszę jej mówić ze ma iśc:baffled: nie wiecie może co to może być? szukam w necie ale jakoś nic nie ma na ten temat. Chyba mnie czeka wizyta u pediatry:baffled:

dziewczyny mam taki problem, moja młodsza córka jak zauważyłam bardzo rzadko chodzi siusiu potrafi cały dzien trzymać jak ja nie skontroluję to nie idzie, po nocy tak samo muszę jej mówić ze ma iśc:baffled: nie wiecie może co to może być? szukam w necie ale jakoś nic nie ma na ten temat. Chyba mnie czeka wizyta u pediatry:baffled:
moja starsza ma tak do tej pory,choc juz pracuje nad tym
po pierwsze sprawdz mocz czyli zwykłe badanie,jak cos w nim wyjdzie nie pokojącego to posiew i usg,ja starszą dlugo leczyłam u nefrologa

ale to coś poważnego, bo już sie boje i martwie :baffled:
u nas nie
na usg wyszło,ze nie potrafi pęcherza do końca opróżniac
zwykłe infekcje i posiewy złe były i okazalo sie coś tam w budowie cewki jest nie tak i miało sie samo uregulowac i tak sie stało,tylko ze sporo leków brałyśmy i troszke przeszłyśmy bo trzeba było zrobic cystografie,a ona malutka była wtedy a badanie bardzo nieprzyjemne

patrzcie jakie nieziemskie zdjęcie

Załączniki

• unique-medium.jpg
    unique-medium.jpg
    2,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry