Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to musze iść do pediatry.u nas nie
na usg wyszło,ze nie potrafi pęcherza do końca opróżniac
zwykłe infekcje i posiewy złe były i okazalo sie coś tam w budowie cewki jest nie tak i miało sie samo uregulowac i tak sie stało,tylko ze sporo leków brałyśmy i troszke przeszłyśmy bo trzeba było zrobic cystografie,a ona malutka była wtedy a badanie bardzo nieprzyjemne
i dokładnie sie z tobą zgadzam,dlatego ja nie zamierzam sie z niczym spieszyc,mąż zdąrzy wszystko przygotować,a i o d razu nie trzeba mieć wszystkiego,ale to moje zdaniea ja jeszcze do tematu kupowania dla dziecka. Mnie spotkała tragedia, a miałam wszystko w pokoiku, łóżeczko z pachnącą pościelą, wyprasowane ciuszki w szafce, kosmetyki na pólce. Kto mógł przewidzieć? Potem musiałam to chować, pakować w czarne worki, chować po kątach, wyciągać przy przeprowadzce.Teraz nic nie bede wyciągać, dopiero jak dziecko się urodzi. Mąż bedzie miał na tyle czasu żeby przygotować co trzeba.
ja to dopiero po 21 .00 mam luzjestem na moment, leniwe wyszły nie z tej ziemi:-) mąż powiedział że najlepsze na świecie:-)
a teraz siedze z zimnymi berlinkami, nie mogę się opanować;-)
Mała śpi, średni też powoli się szykuje, duży na treningu, mąż poszedł do sklepu.
Lubię jak o 20.00 mam czas dla siebie
acha,moje niby do 21.00 mogą sie plątać,ale potem juz tylko u siebie w pokoju maja być,a przeważnie w piątki i soboty oraz niedziele siedza do 22.00Mała zasypia zawsze ok 19.30, sredni ma czas do 21 a duzy do 23, ale ja jestem do dyspozycji ich tylko do 20.00![]()
moje też koło 21 a przeciągaja jak długo sie da i czasem musze interweniować:-)acha,moje niby do 21.00 mogą sie plątać,ale potem juz tylko u siebie w pokoju maja być,a przeważnie w piątki i soboty oraz niedziele siedza do 22.00