• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć Dziewczynki.

I znowu tydzień przeleciał mi bez BB i naszego forum. Nie mam niestety czasu na internet :((( Niedługo się przeprowadzamy. Masa spraw jest do załatwienia i mebli do kupienia. Ciągle sprzątam i już powoli sił mi brak. Jeszcze tak ze 2 miesiące. Najgorsze jest to, że najprawdopodobniej od kwietnia nie bede miała netu :((

Zamówiłam detektor tętna dzidziusia. Powinien dojsc za kilka dni. Nie czuję jeszcze zadnych ruchów co wszystkich dziwi (a przez to mnie stresują). Chciałabym już poczuc te bąbelki w brzuszku :)) Kilka dni temu złapał mnie bardzo silny ból, tak jakby jajnika z prawej strony - był tak silny, że z pozycji stojącej padłam na podłogę. Potem jeszcze raz się to powtórzyło. Wizyta u gina za 3 tyg - już nie mogę sie doczekac :))

Mam nadzieję, ze u Was wszystko ok. Niestety zmęczenie nie pozwoli mi nadrobić zaległości w czytaniu Waszych postów, ale się postaram :)

jemu wszystko jedno, uwielbia wyjezdzać:-) jest taki otwary i bezpośredni ze nie ma problemu ze jedzie bez znajomych.
Jeździ ze spółdzielni i z Hajdasz, teraz był w Karpaczu,

Witam wieczorkiem :-).
Przywitam się chociaż, zanim zaczne nadrabiać zaległści, znowu :-D.
Ciezką noc miałam, bo synek dostałam rozwolnienia i wymiotował. Nie wiem co to było. Teraz już jest dobrze. Ale cały dzień wciskałam w niego jakiś ryz gotowany i banany.

a teraz jeszcze na wycieczke jedzie do Meksyku z pracy za dobra sprzedaz okien,bo ona w Oknoplascie pracuje....takiej to dobrze...

pisalam o mojej siostrze....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry