• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zobaczymy co z moim się będzie działo. Na razie jest płytszy, ale dalej w środku. Ale teraz dopiero brzusio zacznie być większy i większy więc jeszcze może wyjść.

zobaczymy moze cos sie jeszcze zmieni... ale niektore kobiety maja refundowane ale nie wiem jakie:no::no:
Po 35 roku życia nie płacisz za badania prenatalne.

Po 35 roku życia nie płacisz za badania prenatalne.
Moje dyrektorka właśnie chodzi za darmo. Mała teraz 35 urodzinki i płaci za nią NFZ.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytam jak piszecie o ruchach swoich malenstw i az mi sie plakac chce, bo ja jeszcze nie czuje... jdyne co czuje, to takie klucie co jakis czas po prawej stronie ponizej pepka. I to wszystko ;-(

zazdroszcze wam....

wyczytalam ze osoby ktore wczesniej poronily, po 35 roku zycia, gdzie jest ryzyko chorob genetycznych i ktorym wyszly zle wyniki badan ianwazyjnych... czyli jak poronilam we wrzesniu to mi sie powinno nalezec:wściekła/y:

moze masz lozysko z przodu i to tlumi ruchy... teraz nie kopie ale jak ci odpali to zobaczysz:-D:-D:-D:-D

wyczytalam ze osoby ktore wczesniej poronily, po 35 roku zycia, gdzie jest ryzyko chorob genetycznych i ktorym wyszly zle wyniki badan ianwazyjnych... czyli jak poronilam we wrzesniu to mi sie powinno nalezec:wściekła/y:
Dowiedz się u swojego lekarza. Powinien znać bieżące przepisy. I jak coś da ci od razu skierowanie.

No fakt kopniaki są słodkie, ale jak łupnie mocno to, aż skręcić cię może. Tak jak mnie ostatnio.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry