Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po 35 roku życia nie płacisz za badania prenatalne.zobaczymy moze cos sie jeszcze zmieni... ale niektore kobiety maja refundowane ale nie wiem jakie![]()
Moje dyrektorka właśnie chodzi za darmo. Mała teraz 35 urodzinki i płaci za nią NFZ.Po 35 roku życia nie płacisz za badania prenatalne.
poczujesz już niedługoczytam jak piszecie o ruchach swoich malenstw i az mi sie plakac chce, bo ja jeszcze nie czuje... jdyne co czuje, to takie klucie co jakis czas po prawej stronie ponizej pepka. I to wszystko ;-(
zazdroszcze wam....
dokładnie,napewno poczujesz moze masz grubsza skore i dlatego jeszcze nie poczułaśpoczujesz już niedługo![]()

Dowiedz się u swojego lekarza. Powinien znać bieżące przepisy. I jak coś da ci od razu skierowanie.wyczytalam ze osoby ktore wczesniej poronily, po 35 roku zycia, gdzie jest ryzyko chorob genetycznych i ktorym wyszly zle wyniki badan ianwazyjnych... czyli jak poronilam we wrzesniu to mi sie powinno nalezec![]()