• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No w sumie zawsze może być. Przecież tak do końca nie wiadomo kiedy się zaszło. Zawsze jest +- 2 tygodnie.

U mnie równo w 18 tc, ale to moja pierwsza, a w drugiej czuć wcześniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
podobno to ma kazda kobieta ktora ma stan blogoslawiony... to hormony podobno tak dzialaja:-D

po p[ierwszej mi zniklo pare miesiecy po porodzie... ale teraz nie mam takiej ciemnej... bardziej mam liche wlosy jak pasek.... ale sine tez mam:-D

ano wlasnie sie mialam zapytac, co to za linia od pepka w dol, czasmi widac ja na niektorych zdjeciach jak juz bardzo duzy brzusio jest, Kasia tez taka miala z Mateuszkiem, na filmiku widzialam
kazda kobitka tak ma czy tylko niektore, z wlosow sie to robi czy to jakis rozstep jest
no i czy znika po porodzie??
taka linia jest u każdej kobiety może byc widoczna bardziej lub słabiej i znika po porodzie

:-D:-Dkasia ma juz fajnie duzo glosow 934.... nie ma za co... ja juz rodzilam a dalej jestem ciemna w niektorych sprawach:-D:-D

ja przy corze mialam normalny ale tez mialam maly brzuch... teraz puchne jak opetana:-D:-D:-D

reklama
nie wiem chyba jak bede 23 to mi zrobi.... on robi mi czesciej bo jest ryzyko... ale nie wiem na sto procent:-(:-(:-(

ostatnie mi robil w jedenastym... ale w sumie to mialam juz cztery usg:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry