• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u mnie to rodzinne moja mama też spokojnie dwójkę by wykarmiła naraz :tak:
a butelki aventu miałam one maja twarde smoki i jemu różnicy nie było:tak:
a nie karmiłam non stop piersią bo miałam tyle mleka że jego z jednej a z drugiej leciało ciurkiem i bolało, pościel zawsze brudna pieluchy musiałam sobie przykładać więc wolałam odciągać a jemu dawać częściowo opróżnioną
deli czasem czułam się jak krowa;)

witam w ta u nas pochmurna niedziele:-( maluszek tak mi dawal czadu ze masakra... teraz to juz bardzo czesto sie zdarza... a pory tez ma fajne... zaczyna sie okolo 22 i tak caly czas:-D:-D:-D wczoraj az mi bluzka skakala.... a moj jak przylozyl reke to spokoj:-):-):-)

Mój Robaczek daje czadu jak tatusia nie ma. A jak jest to kopnie raz na jakiś czas i nie ma szans poczuć. Dziś daję czadu już bardzo długo, a tatuś na wyjeździe i znów nie może poczuć.
A wczoraj jak poszliśmy do kina to tak Robak kopnął, że aż powiedziałam "ała" i się złapałam za brzusio.

:-D:-Dja mam manie jak leze to trzymam reke na brzuchu i wczoraj pierwszy raz czulam jak czyms przesuwal po mojej calej dloni:-D:-D:-D cos pieknego... tak jak by ktos mi palcem przejechal:-D:-D:-D

No ja właśnie trzymałam rękę na brzuszku i poczułam ... Nie wiem jak opisach to co poczułam. Żałuje tylko, że mojego nie ma, bo Robaczka by dzisiaj poczuł na pewno. Tym bardziej, że szaleje dziś na całego. Robi przerwę dwu minutową, a później znów daje czadu :))))

Witam Basia i Deli :-)
Ja tez sie ekscytuje bardzo tymi ruchami w moim brzuchu, calkiem nowe doswiadczenie:-) Dzisiaj caly czas bylam w ruchu, na zakupach i na spacerku, wiec teraz dopiero siadlam i od razu mam pukanie od srodka, supper:-):-D

Aneczka, ze tak powtorze za Deli, ale mialas produkcje mleczna:tak: Jakos siebie nie moge sobei jeszcze wyobrazic karmiacej, jakos do tego sierpnia strasznie daleko... podniecam sie narazie usg co bede miec za tydzien, drugie i ostatnie;-)

reklama
moj ma rozne pory:-D ale zawsze zaczyna sie poznym popoludniem potem cisza i znowu wieczorem... mam nadzieje ze po porodzie sie przestawi i w nocy bedzie spal:-D:-D:-D:-D

mam pytanie w tym tygodniu co jesatem to dokat siega macica? bo nawet nie wiem a ruchy czuje juz przy pepku:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry