• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tylko na chwilkę....
Emy dziękuję za dobre słowo:-)
Niestety do markowych sklepów mam z 70km. I taka wyprawa zajmuje cały dzień niestety (pomimo autostrady A1). Po wczorajszym dniu stwierdzam, że nie warto się męczyć i jeździć taki kawał, bo i tak nic nie znajdę a zmęczę się masakrycznie. Jak mnie przyprze do muru to kupię tą fioletową, bo jedynie ona wygląda mi na taką którą ponoszę i bez okazji w lato, z japonkami na przykład. Chyba że prędzej znajdę coś w lumpkach za grosze i mi się problem rozwiąże.

Ok. To ja już lecę na prawdę. Mama dzwoniła, żeby być prędzej, bo chce rybę zrobić na parze (dostała takie urządzeni na imieniny od nas i taty - Promocja - Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy) ale nie potrafi włączyć. No jakby instrukcji obsługi nie było:wściekła/y:

a, tak się rozpisałam, że zapomniałam powiedzieć że na 18 idę do lekarza
dziś sama, bez męża
trzymajcie kciuki
Emy koniecznie daj znać jak tam po wizycie;-) A kciuki macie podwójne:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja sie witam :)

o ciazy 9-latki slyszalam dzisiaj w ddtvn :szok: wspominali nawet o tym 13-latku z GB, ktory zostal niedawno ojcem :szok: jak pokazali jego zdjecie z tym malenstwem, to wygladalo, jakby to byl jedynie starszy brat:szok: Jak dla mnie to on na conajwyzej 10 lat wygladal... Dla mnie kosmos... :baffled:

a wczorajsza wiosenna pogode szlag trafil, a mielismy w planach dluzszy spacer poobiedni wrrr... :crazy:

wczoraj wieczorem nagle naszlo mnie na szarlotke, i chyba by mnie poskrecalo, jakbym jej w koncu nie zrobila hihi :-D
tak wiec siedzialam do 23:00, a potem jeszcze ciepla MUSIALAM skosztowac :sorry2: pyyychota :happy:

no a dzis na sniadanie usmazylam sobie kilka placuszkow na sodzie, z czym? Oczywoscie z jablkami i cynamonem!! :szok::szok::szok: Masakra jakas jak to moj maz powiedzial :-D prawda jest taka, ze za cynamonem nigdy jakos specjalnie nie przepadalam :confused:

dobra, to ja mykam na obiadek, przyjemnej niedzieli wszystkim zycze :)

aga, jesli o rozleniwienie sie chodzi, to spokojna glowa :)
teraz butelki sa wyposazone w smoczki, przez ktore nie leci, jak sie tylko przechyli- dziecko musi sie troche napracowac, zeby sie najesc. ;-)

no zobaczymy:)jeszcze czas mam moze nie bedzie tak zle:)czas sam pokaze:)

wszystkie gdzies pouciekaly do mezusiow widze:)

no nic chyba sie pojde polozyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
owszem butelki swoja drogą ale te co jeszcze nie karmiły pewnie nie wiedzą że pokarmu trzeba się na bieżąco pozbywać żeby go nie stracić min co 3h:tak: a do odciągania trzeba mieć czas i warunki:tak: ja pokarm zaczęłam tracić pokarm jak mały miał 11 miesięcy a ja poszłam na 3 tygodniowy staż studencki wystarczyło

Ostatnia edycja:
deli ja miałam problem z tym że młody spał przez pierwsze dwa miesiące i nie ssał więc odciągałam mleko i z butli co 3-3,5 h potem w nocy jak tylko piersią to częściej :tak:
z tego co wiem są leniwe dzieci które np 5 minut jedzą i po 15 znowu chcą a mogą też co 2 h się najeść różnie :tak:

deli ja miałam problem z tym że młody spał przez pierwsze dwa miesiące i nie ssał więc odciągałam mleko i z butli co 3-3,5 h potem w nocy jak tylko piersią to częściej :tak:
z tego co wiem są leniwe dzieci które np 5 minut jedzą i po 15 znowu chcą a mogą też co 2 h się najeść różnie :tak:
A po dwóch miesiącach jadł jeszcze w dzień z piersi?

reklama
już wtedy tak ale mi wygodniej było ściągnąć mleko do butli a mu dawałam pierś żeby do czysta wysączył a ściągałam wtedy poza dawaniem mu do ssania ok 2 litrów dziennie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry