• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam niedzielnie
starsza pod względem jelitowym juz lepiej,tylko boli ją brzuszek,ale i tak potrzymam ją w domku bo ja kaszle brzydko i znów glos traci,młodsza tez zasmarkana i kaszląca,poprostu tydzień były zdrowe wściec sie można,u mnie rano bylo ładnie,a teraz sie chmurzy
miłej niedzieli

A byłaś kiedyś może w Meadowhall w Sheffield?? Dużo osób mi to centrum poleca, sprawdzałam w necie i mają sporo sklepów, tylko nie wiem czy dużych, ale pewnie tak
Nie tam nie byłam, na zakupy jeżdzę do leeds albo bradford, ale nie polecam mathercare, ciuchy ciązowe mają beznadziejne i drogie. Ale naprawdę spory wybór widziałam w Leeds, wiele dużych sklepów na ciążowe działy:-)

coś mi szfankuje BB, nie chce mi przeskakiwać do nastepnych postów, zatrzymuje na moim i koniec, musze cofać i znowu wchodzić brrrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja byłam wczoraj w H&M i jak zobaczyłam ceny to mi gały wyszły:szok: Nawet fajne spodnie mają za to kiecek na wesela zero, nul. :wściekła/y:
Ok, laski moje. Lecę się w końcu zabrać za coś pożytecznego, bo jeszcze w piżamie siedzę (a co niedziela w końcu!). No i do staruszków niedzielna pańszczyznę obiadową odpękać.:-( Miłej niedzieli wam życzę. Trzymajcie się ciepło i słonecznie. :-D
Do poniedziałku!

Efe, chętnie bym ci tą kieckę uszyła. Ale miałabym radochę.

Ja też w piżamie i szlafroku, ale pozytecznie! Chlebus orkiszowy upiekłam, zrobiłam pranie i tak z odskoku wieszam, i nawet kawe robie bo cos mnie głowa zaczyna boleć,ięc dołacząm do grona z bolącymi glowami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry