• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
obiecuje że za niedlugo wrócę, bo właśnie wypiłam kawę i ide wziaśc prysznic i wyjść z piżamy, ale nie będziesz sama, a pisałam w nocy o karmieniu, pewnie znalazłaś, idę juz

dzień dobry dziewczynki

Efe, gratuluję ruchliwego bąbelka
a co do sukienek, to ZARA ma bardzo eleganckie ciuszki ciążowe, i na pewno mogłabyś znaleźć coś na ślub, jeśli masz gdzieś ten sklep w okolicy to warto podjechać jak się zaczną przeceny

Kilka dni temu oglądałam brazylijski film, o tamtejszych realiach
film bardzo graficzny, o biednej dziewczynie, którą wychowywał dziadek i ojciec zarazem, z nią zresztą też spał i zarabiał na niej kasę:
zaprowadzał do miasteczka i pobierał opłaty za patrzenie na nią nago, jak ktoś chciał dotknąć to płacił ekstra
Przez całą noc nie mogłam spać
Nie pamiętam tylko co to był z tytuł

A co do tej 9-letniej dziewczynki, ma tak zniszczone życie, że jak ją jakiś biskup ekskomunikuje to nie ma różnicy
sami księża się kompromitują zamiast pomóc jej i milionom dziewczyn w podobnej sytuacji
wkońcu kler ma wzorować się na Jezusie, więc gdzie jest to wsparcie i pomoc bliźniemu?

a, tak się rozpisałam, że zapomniałam powiedzieć że na 18 idę do lekarza
dziś sama, bez męża
trzymajcie kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry