• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurde a ja tak ostatnio sobie mysle ze ja to juz tak na dluzsza mete to odzwyczajona od malutkich dzieci hehehhehe
trza bedzie sie na nowo dostosowywac:)no ale pocieszajace jest ze chyba moj A bedzie z dzieciatkiem siedzial w domku a ja bede pracowac:) ale to jeszcze zobaczymy:) bo tak troszke szkoda mi bedzie maluszka bo chcialam karmic piersia:(:(:(
Aga ja to jestem laikem w tych sprawach, ale czy nie dałabyś rady karmić maluszka przed wyjściem do pracy i po powrocie, a jak cie nie ma to butelką z odciągniętym mlekiem?
Też chcę karmić piersią:-)

reklama
witam kobitki dzisiaj jako pierwsza:-)

na dzisiaj zostaliśmy zaproszeni na obiad do moich rodziców
dobrze to ja mykam i życze miłej i spokojnej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez sie witam. Jak wy macie dobrze pewnie spicie sobie jeszcze a ja juz dzis od piatej nie spie. Coraz szybciej maly sie budzi:no::no:
Potem jedziemy w poludnie do rodziny meza. Bede dopiero wieczorkiem ale dzis pewnie i tak tu pusciutko bedzie. Milej niedzieli i oby glowy brzuchy nie bolaly:-)

Jak on w dzien tylko raz spi, dwa nie chce i o siodmej sam pada:baffled::baffled:A juz probowalam nieraz szedl o 21ej a i tak o szostej wstawal. Tak juz ma od urodzenia wdal sie niestety we mnie jak bylam mala tez tak wczesnie wstawalam.

Witam się z rana :)
Mnie też dziś nie będzie. A jedzie na meczyk, a ja idę sobie poplotkować ze znajomymi :).
Upiekło mi się dwa dni z rzędu i nie musiałam gotować :)

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :)

Miłego dnia dziewczyny:-) kasiu głosik oddany, jeszcze tylko drzewko podleje:tak:ja chyba w domku bo jakaś padnięta bez życia jestem poza tym T ma wolne w końcu to razem wszyscy w domku posiedzimy:-) znikł mi jeden suwaczek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry