• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry drogim paniom.
Kasia, to masz niefajnie z porannym wstawaniem.Ja też jestem ranny ptaszek, a mój M lubi pospać, i właśnie dzisiaj śpi a ja nie potrafię go nie budzić.
Ale mam super śniadanie, płatki razowe z mlekiem z orzechów laskowych, boskie!

reklama
Dzień dobry laseczki!
Wczoraj miałam wymarzony dzień na zakupach i wróciłam po całym dniu padnięta i z bólem głowy. Z całych zakupów tylko radość, że sobie kupiłam bluzkę za 24,99zł i trochę spożywki. No i zaliczyłam McDonalda:-D. Pozatym masakra. Tylko się zchodziłam jak głupia i nic ciekawego nie kupiłam. Szukałam sobie stanika ale mój rozmiar, czyli 80F-G:szok: to ze świecą trzeba szukać. Jedynie triumph takie robi ale wszystkie powyżej 100zł :wściekła/y:. Ten który mi odpowiadał kosztował 179zł. Więc się tylko wkurzyłam na maxa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dobra to ja czytam co się wczoraj działo;-)

I ja sie witam niedzielnei i to z samego rana:-):-)

Caly tydzien nie pisalam, bo po prostu za bardzo bylam zmeczona po przyjciu z pracy czasami zeby nawet laptopa wlaczyc:zawstydzona/y: Wczoraj sie staralam wieczorkeim wszystko nadrobic jakies 200 stron na glownym ale mi sie nie udalo, padlam po prostu.
Zamieszanie mamy z ta przeprowadzka, niestety nowy dom nieumeblowany jest.
No ale jakos damy rade.
:-)

Kasia wiedze ze ciage prowadzicie:-)

9 ciolataka w ciazy???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry