• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurde a ja tak ostatnio sobie mysle ze ja to juz tak na dluzsza mete to odzwyczajona od malutkich dzieci hehehhehe
trza bedzie sie na nowo dostosowywac:)no ale pocieszajace jest ze chyba moj A bedzie z dzieciatkiem siedzial w domku a ja bede pracowac:) ale to jeszcze zobaczymy:) bo tak troszke szkoda mi bedzie maluszka bo chcialam karmic piersia:(:(:(

dobra uciekam:)
milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ależ tu cisza dzisiaj!!!
Każda odpoczywa!!Ja zjadłam zupkę a po drugim daniu idę z mężem na spacer.Troszkę pooddycham świeżym powietrzem-ładna pogoda to trzeba korzystać!!!:-D

Witam!

Piekny weekend! Wstalismy rano i od razu aktywnie: spacerek etc... wrocilismy na chwile do domu i ja szybciutko nadrabiam zaleglosci w czytaniu postow.

Kasiu - macie juz 826 glosow ;-)

Fajnie byloby, gdyby niedziela byla taka ladna tez...

Uciekam sie szykowac, bo idziemy do znajomych na kolacyjke, mieszkaja spory kawalek od nas, wiec trzeba bedzie wyjechac gdzies za godzine...

Milego sobotniego popoludnia i weczoru!

Hej,
ale dzisiaj malo klikacie :-D
ja niedawno wrocilam ze sklepow, naogladalismy sie ze hoho
i musze powiedziec ze te ceny da sie przezyc
a wlasnie przed chwila znajome przyslaly mi smska, i dostalam jedno maxi cosi (wiec jeszcze jedno - znajac zycie tez dostane, a przeciez identycznych nie musze miec) i box (nie wiem jak to po polsku sie nazywa :baffled:, ale to cos jak lozeczko ale tam mozna dziecko wsadzic i sie bawi) no i troche ciuszkow ponoc :szok: :rofl2:
lece teraz obiad robic, a potem sie troche przed tv pobycze...
u nas dzisiaj cieplutko ale deszczowo

u nas dzis wbrew prognozom pieknie wiosenna pogoda :-)
slonecznie i w miare cieplo :)

z moim P. zrobilismy sobie dzis dzien totalnego lenia, i byczylismy sie w wyrku do poooozna :blink:

a teraz bedziemy jesc obiadek, dzis spaghetti mniam :)

a co do rzeczy dla malenstwa, to po naszych przejsciach mam spore opory przed kupowianiem czegokolwiek przed narodzinami... ale takie rzeczy jak ubranka czy kosmetyki do pielegnacji zaczniemy gromadzic juz niebawem, szczegolnie jak uda nam sie podejrzec, czy pod serduszkiem nosze Emilkę czy Tomaszka :)

dobra, mykam wciagac nudle hihi :blink:

U nas od samego rana pięknie świeci słońce, ale ponieważ od tygodnia chodze z bólem gardła, mąż kazał siedzieć mi w domku. Więc siedze. Bycze się przed tv, przeglądam rzeczy dla dzidziulka i myśle co by tu fajnego na obiad skąbinować...

Ale cicho...:-(

a ja juz dwa spacerki zaliczyłam,jeden rano z młodszą ,a teraz z siostrą jej meżem synkiem i moja młodszą,byłam tez dwie godzinki na imieninach u mamy,a teraz zrobiliśmy zmiane i maz poszedł,starsza nadal gorączkuje i ma biegunke
zrobie sobie kawusie i sie pobycze

reklama
hej ja dzisiaj pozadki wiosenne od rana:-D chwila pauzywiec zerkam co tam piszecie:-D u nas piekna pogodda dzisiaj.... az milo:-D teraz konczymy sprzatac wiec pozniej zerkne:-D

KASIU SUPER 846 GLOSOW.... OBY TAK DALEJ:-D:-D:-D uciekam baziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry