• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja też się witam zaglądam tylko na chwilkę bo tak mnie wzięło że na antybiotyku jestem wstrętne te wirusy ale jak tu nie chorować jak raz ciepło a raz zimno na dworze , moi chlupcy też zaziębieni starszy jak na razie trzyma się najlepiej bo tylko trochę katarku ma ale młodszy kaszel całą noc nosek zapchany i ciężko mu się oddycha wczoraj byliśmy u lekarza hurtem cała trojka tak że u nas weekend nie najciekawiej się zapowiada :-(

Aneczka mi napisała że będzie później bo BB wywala:wściekła/y: a inne stronki działają-aj z tym internetem!!

a ja spotkałam kolezanke,ktora miała termin na wrzesnien i jest mi smutno bo w niedziele straciła swoje dzieciątko,boli mnie serce za bardzo to jakoś przeżywam:-(
Przykro mi:no::-(takie wiadomości najgorsze:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja spotkałam kolezanke,ktora miała termin na wrzesnien i jest mi smutno bo w niedziele straciła swoje dzieciątko,boli mnie serce za bardzo to jakoś przeżywam:-(
piwonia postaraj się nie myśleć o tym ja w ciąży też tak mam przejmuje się nawet drobnostkami i zdarza mi się na bajkach płakać

idę dokończyć obiad

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry