• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sobotnio po cieżkiej nocy,starsza w nocy miała wysoką goraczke,a do tego od 2 w nocy z łazienki nie wychodziłyśmy,bo naprzemian wymioty i biegunka wiec jestem dziś bez humoru z migreną
a popołudniu mieliśmy iść na imieniny do mamy
pogoda do bani,zimno:crazy:

reklama
oj,to przykro mi Piwonia,pewnie jakis wirus ja dopadl,wspolczuje....

Moja jakos sie trzyma,choc tez dopiero bylysmy niedawno u laryngologa,zatoki miala....

Cisza tu dzisiaj...wiec i ja ide posprzatac troszke,moze jakies ciacho upieke...
To narazie kobitki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a oprócz tego kaszle,wczoraj znowu miala chrypke
a do tego młodsza po tygodniu przedszkola znowu smarka i kaszle i jak se w łeb nie szczelić,jak sie zaraz ciepło nie zrobi to ten rok bedzie gorszy od poprzedniego pod względem chorobowym u mnie
dzisaj pusto,ale w weekend chyba normalne

Witam się kobietki!

Piwonia dużo zdrówka dla Ciebie i córci! Kurujcie się!

U mnie dziś o 9.00 termometr przed domem pokazywał 14 stopni! Super słoneczko świeci!!!!!!!!! Bajka!

Cześć dziewczyny! Pogoda super, słoneczko świeci i od razu inna chęć do życia:-)

Przepraszam, że się nie odzywała, ale miałam pod opieką mojego prawie trzyletniego chrzesniaka, a jest on bardzo kochanym ale i też absorbującym dzieckiem.

Cześć dziewczyny!!
Piwonia i ja dużo zdrówka Wam życze!!!
A ja już do obiadu naszykowałam praktycznie już posprzątałam zostało tylko pomycie podłogi i mam wolne.Dziś mam ładną pogode choć chmurki przysłaniają czasem słonko to jest ładnie-mam nadzieje że będzie tak do wieczora!!A jutro ide do kina!!A może oglądałyście ten film"wyznania zakupoholiczki?"

Witaj Aga jak się czujesz?Wszystko ok?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Aga i jak ty sie czujesz lepiej juz??:-)
Piwonia biedna jak nie ciebie to teraz dzieciaki cos lapie. Moje chyba narazie sie wykurowaly. Kuba tez cos ostanio znow kaszle, wiosna sie zaczyna:no:

a u nas strasznie wieje, więc pije kawkę prewencyjnie to może mnie glowa nie będzie boleć. I zaraz na zakupy, pochodze trochę po ciuchach, może cos ciążowego się trafi, choć niczego mi nie brakuje, ale wiecie jak to jest...

reklama
Czesc Aga i jak ty sie czujesz lepiej juz??:-)
Piwonia biedna jak nie ciebie to teraz dzieciaki cos lapie. Moje chyba narazie sie wykurowaly. Kuba tez cos ostanio znow kaszle, wiosna sie zaczyna:no:

Czuję się dobrze tylko czasami męczą mnie bóle w dole brzucha takie jak na miesiączkę, w miarę szybko przechodzą to się za bardzo nie stresuję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry