• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wszystkie poszly spac, a ja wstalam wlasnie z drzemki, ktora trwala od 19, moj zdazyl do domu wrocic i mnie nie obudzil o tak slodko spalam :szok::baffled:
Doczytam tylko BB i wracam spac
Jesli chodzi o weekend to my jutro wybieramy sie na male zakupy i duzo ogladania w dzicinnych sklepach, a w niedziele pewnie lenistwo :rofl2:

reklama
Znow witam sie pierwsza. U nas pobudla 5.40 coraz szybciej maly sie budzi.
Ann ty masz sile siedziec do 2ej, boze:szok:Ja poszlam wczoraj juz o siodmej choc troche sie wyspalam:dry:
Milego weekendu

zaraz sprawdzę bo jerszcze zasłon nie odsunęłam, ale ptaki śpiewaja

no nie jest żle, może nie będzie padać, trochę jasno, ale nie żeby odrazu słońce świeciło

wczoraj była tragedia, rano słonko, ale z mrozikiem, po południu deszcz, głowa mi pękała i poszłam z pracy do domu.Wysprzątałam sobie pożądnie dół, teraz góra została. Jakie plany na dzisiaj?

macie 728 głosów!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się sobotnio :tak:

Wreszcie ma czas usuąść przy kompie, wróciła do pracy we wtorek i tak jak przypuszczałam miała dużo do nadrobienia, jak przychodziłam do domu to mi się do kompa nawet usiąść nie chciało :-(
Mam nadzieję że dzisiaj pomalutku sobie nadrobię to co naskrobałyście przez ten czas.

U mnie wszytsko wporządku, z planow na dzisiaj to muszę leciec na zakupki i po prezent dla taty bo dzisiaj imprezka imieninowa.

reklama
Moje plany na dzis to zrobic obiadek, uspic malego i jak sie wyspi to jechac do brata. Weekend nie bede siedziec w domu:-)
czesc pozostalym
Mamy tyle glosow ale jak mowia konkurencja nie spi:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry