• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika, Megaczka czesc.:-)
Wszystko mnie dzis wkurza, okazuje sie ze nie moge prosby o glosowanie wstawiac na inne fora, a inni moga??Zaczynam zalowac ze wplatalam sie w ten konkurs.
Ja bylam dzis u kolezanki, bylo fajnie. Mialam jechac do brata ale okazalo sie ze go nie bylo.

Mika, Megaczka czesc.:-)
Wszystko mnie dzis wkurza, okazuje sie ze nie moge prosby o glosowanie wstawiac na inne fora, a inni moga??Zaczynam zalowac ze wplatalam sie w ten konkurs.
Ja bylam dzis u kolezanki, bylo fajnie. Mialam jechac do brata ale okazalo sie ze go nie bylo.
aaa ciekawe dlaczego???
ale nie martw sie z nasza pomocą napewno dacie rade :) masz sporą przewage przeciez:tak:

Bo ponoc spamuje BB:szok::szok:
Prowadzimy bo codziennie sie nad tym poce rozsylam prosby na Nk i dzis mialam dwa niemile incydenty i jakos mnie to zniecheca, ja tak jakos wszystko biore do siebie, taka glupia jestem, o:no::no:

Bo ponoc spamuje BB:szok::szok:
Prowadzimy bo codziennie sie nad tym poce rozsylam prosby na Nk i dzis mialam dwa niemile incydenty i jakos mnie to zniecheca, ja tak jakos wszystko biore do siebie, taka glupia jestem, o:no::no:
no fakt, niepotrzebnie sie przejmujesz, ludzie są różni...:( a tak wsumie co ma być to bedzie, świat sie nie zawali no nie?:tak: a nerwy nie wróżą nic dobrego...

masz racje Mika, ale taki ze mnie gatunek. Czuje sie dzis tak jakby byla niedziela:tak::-DBylismy na goscince i tak jakos ten dzien zlecial
no u mnie tak samo cały czas mysle że dziś niedziela a jutro trza wstać, nie wiem dlaczego:) a ja dziś pobiłam rekord, mama mnie obudziła telefonem o 9.30 oj już dawno tak nie pospałam, a dzieci grzecznie sie bawiły w swoim pokoju hihii :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry