• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ponoc w 19 tyg dno macicy jest na wyskosci pepka ale ze to Twoja kolejna ciaza to pewnei masz juz tak teraz:-)
ja to raczej tak mocno ponizej pepka czuje ale za to raz z lewej raz z prawej strony:-)

reklama
z tego co slyszalam to co tydzien przybywa centymetr:-D:-D zjadlam banana i kopie:-D

ja bardzo wysoko czuje ruchy... wedlug lekarza 23 bedzie 17 tydzien... ale jak ja to liczylam to sie majtnal o poltora tygodnia:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez zauwazylam jak jem to mi sie bobo aktywuje, chyba jak sie jedzenie w przewodzie pokarmowym przesuwa to go denerwuje
wogole ponoc juz slyszy dzwieki z zewnatrz tez wiec go edukuje muzycznie,
narazie zauwazylam aktywnoc na Prodigy;-)

wspolczuje moja narazie nie zapeszajac zdrowa nawet apetyt dostala:-D:-D:-D

ostra dzidzia bedzie jak lubi taka muze...:-D:-D:-D ja sluchalam techno i tylko przy tym mi usypiala....ale musialo byc glosno....:-D:-D

ja jak ogladam horrory to dzidzia sie kreci....:-D:-D:-D smieja sie ze sadyste urodze.... :szok:

Ja tez lubię horrory i krzyczą po mnie, że nie powinnam oglądać. Ale cóż zrobię jak ja lubię.
Piwonia przykro mi z powodu córeczek.
Basia ja kopanko czuję nisko jak na razie, może dlatego, że pierwsza ciąża. Przeważnie puka pośrodku,a tylko czasami po bokach. Widocznie tak Robakowi odpowiada :).

zauwazylam ze jak biore duphaston strasznie mi wlosy zciemnialy... zwlaszcza kolo pepka:no::no::no: wygladam jak malpa:no::no::no: ale wazne ze dzidzi pomaga:-D:-D

moja cora strasznie pozno dala o sobie znac.... ale pozniej caly brzuch mi skakal:-D:-D teraz bardzo szybko wszyscy pytaja czy nie mam starszej ciazy niz lekarz uwaza:-D:szok::szok::szok:

ano wlasnie sie mialam zapytac, co to za linia od pepka w dol, czasmi widac ja na niektorych zdjeciach jak juz bardzo duzy brzusio jest, Kasia tez taka miala z Mateuszkiem, na filmiku widzialam
kazda kobitka tak ma czy tylko niektore, z wlosow sie to robi czy to jakis rozstep jest
no i czy znika po porodzie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry