Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Idę spróbować. Zaraz wracammożna tak na patelni:jajko roztrzepuje jak na kotlety,dosypuje wegety i czosnku mocze w tym chlebuś i zapiekam
a w tosterze:kłade sobie kromeczke i na to rozbijam jajko tylko ostrożnie zeby sie nie wylalo za toster,posypuje wegeta lub solą na to drugą kromeczke i zapiekam,są pyszne
Mi akurat pomaga. Odkąd tak robię nie mam problemów wogóle.a to wogóle juz nie skutkuje
No klatka bardzo ciekawa.nie wiedzialam ze mam taka ciekawa klatkepodobno to norma u nich...
![]()
raczej tak i zawsze na masełku robiłam,ale odkąd mam juz toster to tylko w nim robiePiwonia ale te na patelni to chyba duzo tluszczu chlona. Musze sie wtaki toster zaopatrzyc bo mi smaka narobilyscie
Basie nie zartuj, co za czasy strach z domu wyjsc po zmierzchu
ja tez dlatego z reguly moje dzieci tylko to jadaly,a ja nieNo ja wlasnie tez czasem lubie sobie chclebek przyzmazyc na patelni ale chlona tluszcz i ja potem umieram moj zoladek tego nie wytrzymuje.
mojego miasta tez niby na liscie nie ma,ale wszystko jest możliwe ze i nam wtedy wyłączą wiec lepiej tam wiedziec wcześniejrybnika nie ma sa katowice.... ja nie mam takich smakow jak wy... narazie nie jestem glodna bo sie bananami objadlam i wafelkami![]()