• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
można tak na patelni:jajko roztrzepuje jak na kotlety,dosypuje wegety i czosnku mocze w tym chlebuś i zapiekam
a w tosterze:kłade sobie kromeczke i na to rozbijam jajko tylko ostrożnie zeby sie nie wylalo za toster,posypuje wegeta lub solą na to drugą kromeczke i zapiekam,są pyszne
Idę spróbować. Zaraz wracam :). Aż małe kopło jak pomyślałam o tym. I znów. Samo jest głodne na coś takiego :)

a to wogóle juz nie skutkuje
Mi akurat pomaga. Odkąd tak robię nie mam problemów wogóle.

nie wiedzialam ze mam taka ciekawa klatke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: podobno to norma u nich...:dry::dry::dry:
No klatka bardzo ciekawa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piwonia ale te na patelni to chyba duzo tluszczu chlona. Musze sie wtaki toster zaopatrzyc bo mi smaka narobilyscie:-D
Basie nie zartuj, co za czasy strach z domu wyjsc po zmierzchu:no:

mi niestety nie pomaga,choc codziennie tak robie
a słyszalyscie o akcji "Godziny dla ziemii"
http://www.earthhour.org/news/pl:pl/article?id=eh4159426896755096753
tak,że nie ktore z tych wiekszych miast żeby nie były zdziwione jak im prąd wyłączą 28 marca o 20.30

Piwonia ale te na patelni to chyba duzo tluszczu chlona. Musze sie wtaki toster zaopatrzyc bo mi smaka narobilyscie:-D
Basie nie zartuj, co za czasy strach z domu wyjsc po zmierzchu:no:
raczej tak i zawsze na masełku robiłam,ale odkąd mam juz toster to tylko w nim robie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry