kaskax25
mama wspaniałej trójki
Taszka wlasnie trace prowadzenie, prowadzilam 140 glosamikaskax25 prowadzicie 57 glosami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taszka wlasnie trace prowadzenie, prowadzilam 140 glosamikaskax25 prowadzicie 57 glosami

ale jutro bedzie nas wiecej to i wiecej głosów bedzie napewnoTaszka wlasnie trace prowadzenie, prowadzilam 140 glosami![]()
tez lubie tosty tylko dawno ich nie robiłam,ja jeszcze lubie takie z jajkiemJa wcinam tosty. Szybko się robi i zawsze smakują. Najlepsze jest to, że można do środka wcisnąć wszystko. Najbardziej lubię. Serek, szyneczka, pomidorek i znów szyneczka i serek. Bomba.

Z jajkami nie robiłam trzeba będzie spróbować, a jak je robisz? Pisz może teraz sobie zrobię.tez lubie tosty tylko dawno ich nie robiłam,ja jeszcze lubie takie z jajkiem
można tak na patelni:jajko roztrzepuje jak na kotlety,dosypuje wegety i czosnku mocze w tym chlebuś i zapiekampiwonia jak robisz tosty z jajkiem na patelni czy w tosterze
ja tez juz wszystko wypróbowałam,a po Lactulosum czekalam 3 dnidziewczyny, bardzo dziekuje za porady.
Winogron zjadlam duzo, bo jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam kg.
A czopki glicerynowe -nie umiem ich stosowac. Jak tylko zaaplikuje, zaraz mi "ucieka"....
pozostaje czekac az zadziala lactulosum... najgorsze jest to, ze wciaz mimo tyhc klopotow, jestem glodna i ciagle jem dopychajac coraz wiecej w te biedne jelita.... Zalamac sie mozna.
a to wogóle juz nie skutkujeGosiu, a pijesz zawsze przed posiłkiem tak minimum 10 minut wcześniej? To tez pomaga.