• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Taszka wlasnie trace prowadzenie, prowadzilam 140 glosami:baffled:
ale jutro bedzie nas wiecej to i wiecej głosów bedzie napewno

Ja wcinam tosty. Szybko się robi i zawsze smakują. Najlepsze jest to, że można do środka wcisnąć wszystko. Najbardziej lubię. Serek, szyneczka, pomidorek i znów szyneczka i serek. Bomba.
tez lubie tosty tylko dawno ich nie robiłam,ja jeszcze lubie takie z jajkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny, bardzo dziekuje za porady.
Winogron zjadlam duzo, bo jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam kg.
A czopki glicerynowe -nie umiem ich stosowac. Jak tylko zaaplikuje, zaraz mi "ucieka".... :no:

pozostaje czekac az zadziala lactulosum... najgorsze jest to, ze wciaz mimo tyhc klopotow, jestem glodna i ciagle jem dopychajac coraz wiecej w te biedne jelita.... Zalamac sie mozna.

tez lubie tosty tylko dawno ich nie robiłam,ja jeszcze lubie takie z jajkiem
Z jajkami nie robiłam trzeba będzie spróbować, a jak je robisz? Pisz może teraz sobie zrobię.

Gosiu, a pijesz zawsze przed posiłkiem tak minimum 10 minut wcześniej? To tez pomaga.

piwonia jak robisz tosty z jajkiem na patelni czy w tosterze
można tak na patelni:jajko roztrzepuje jak na kotlety,dosypuje wegety i czosnku mocze w tym chlebuś i zapiekam
a w tosterze:kłade sobie kromeczke i na to rozbijam jajko tylko ostrożnie zeby sie nie wylalo za toster,posypuje wegeta lub solą na to drugą kromeczke i zapiekam,są pyszne

dziewczyny, bardzo dziekuje za porady.
Winogron zjadlam duzo, bo jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam kg.
A czopki glicerynowe -nie umiem ich stosowac. Jak tylko zaaplikuje, zaraz mi "ucieka".... :no:

pozostaje czekac az zadziala lactulosum... najgorsze jest to, ze wciaz mimo tyhc klopotow, jestem glodna i ciagle jem dopychajac coraz wiecej w te biedne jelita.... Zalamac sie mozna.
ja tez juz wszystko wypróbowałam,a po Lactulosum czekalam 3 dni
sprobuj sobie jeszcze na noc zalać siemie wrzątkiem,a rano wypic tą wode

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry