Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Robak juz nie czekoladka, a to czemu??Ja mam nadzieję, że Robak po mnie będzie i nie będzie chorować.

a moja wziely ze mnie,zamiast z meża i teraz mamJa mam nadzieję, że Robak po mnie będzie i nie będzie chorować.

Kasiu teraz młodsza mi gorączkuje wysoko,ona godzine temu dostała Nurofen bo z leków do picia tylko to moze a wysłalam mojego po czopki dodatkowo,bo jak teraz ma juz ponad 39,to moze byc nie wesoło w nocy wiec dam jej na noc jak cos czopek wtedy wiem,ze bedzie spała spokojnieJa tez zaparcie na maksa nic juz nie dziala, jak mocno miertwi to faktycznie czopek glicerynowy ale najlepiej jakby wytrzymac ze 2 godz z nim co przadnie rozpusci zaleglosci.
Piwonia to nie jest lepiej z corka, jak kupuje nurofen w czopkach albo daje dzieciom po kawalku pyralginy w czopkach dla doroslych dziala rewelacyjnie
Myslisz?? Mam w domu lakcid chyba podam wszystkich faktycznie, nie zaszkodzidokładnie proponuje juz sobie zaaplikowac jakis Lakcid lub lek podobny,żeby ochronic flore bakteryjna
To dobrze bo juz sie balam ze cie na chlopca wzieloNie no Czekoladka jest dalej. Dziś jakoś mi się na Robaczka wzięło. Ale skąd to to nie wiem.

ja tak zawsze robie i moze dlatego jak na razie nas nie złapałoMyslisz?? Mam w domu lakcid chyba podam wszystkich faktycznie, nie zaszkodzi