• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja tez zaparcie na maksa nic juz nie dziala, jak mocno miertwi to faktycznie czopek glicerynowy ale najlepiej jakby wytrzymac ze 2 godz z nim co przadnie rozpusci zaleglosci.
Piwonia to nie jest lepiej z corka, jak kupuje nurofen w czopkach albo daje dzieciom po kawalku pyralginy w czopkach dla doroslych dziala rewelacyjnie

Ja mam nadzieję, że Robak po mnie będzie i nie będzie chorować.
Robak juz nie czekoladka, a to czemu??:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez zaparcie na maksa nic juz nie dziala, jak mocno miertwi to faktycznie czopek glicerynowy ale najlepiej jakby wytrzymac ze 2 godz z nim co przadnie rozpusci zaleglosci.
Piwonia to nie jest lepiej z corka, jak kupuje nurofen w czopkach albo daje dzieciom po kawalku pyralginy w czopkach dla doroslych dziala rewelacyjnie
Kasiu teraz młodsza mi gorączkuje wysoko,ona godzine temu dostała Nurofen bo z leków do picia tylko to moze a wysłalam mojego po czopki dodatkowo,bo jak teraz ma juz ponad 39,to moze byc nie wesoło w nocy wiec dam jej na noc jak cos czopek wtedy wiem,ze bedzie spała spokojnie

dokładnie proponuje juz sobie zaaplikowac jakis Lakcid lub lek podobny,żeby ochronic flore bakteryjna
Myslisz?? Mam w domu lakcid chyba podam wszystkich faktycznie, nie zaszkodzi

Nie no Czekoladka jest dalej. Dziś jakoś mi się na Robaczka wzięło. Ale skąd to to nie wiem.
To dobrze bo juz sie balam ze cie na chlopca wzielo:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie Kasiu dalej chce dziewczynkę, ale jak będzie chłopczyk to trudno. Może drugim razem się uda. Teraz trzymam kciuki by pokazało co tam ma na badaniach w czwartek, a jak nie to druga szansa w piątek, że pokarze.
Ale żeby było śmieszniej to powiem, że rozmawiałam z A i nie dość, że pierwsze jeszcze w brzuszku już planujemy kiedy będziemy się starać o drugie :).

Witam sie,wreszcie sie do kompa dopchalam...uf...rano maz okupowal,potem corcia w gry grala,no a teraz moge wreszcie zasiasc ja...
Pogoda dzis u nas wiosenna,ale ja przelezalam dzis caly dzien,bole krzyza mnie dopadly....
Poczytam co tam u was....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry