• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dokładnie Kasiu byle tylko zdrowe było, a przy drugim można marzyć. Ale mam nadzieję, że jednak córcia będzie. Zobaczymy na koniec tygodnia o ile pokaże.

hej,
i ja jestem alescie sie popoludniu rozpisaly, juz myslalam ze nie doczytam bo co chwile nowy post mi wyskakiwal.
Ja wlasnie obiadek skonczylam, co do ruchow to ja czuje takie delikatne smyrania narazie, ale pewnie niedlugo szanowne towarzystwo sie rozkopie na maksa :-D
wspolczuje wam dziewczyny tych wszystkich zaparc itd, ja jak narazie nie mam wiekszych problemow
tak sie najadlam ze ledwo siedze ide sie chyba polozyc, bo caly dzien przed kompen siedze...

co do przebarwień, to ja mam po synku serduszko między piersiami, a teraz ciemną plamkę zaraz obok, nie wiem co to za kształt, ale serduszko po Sławciu mam do dzisiaj.

A teraz na chwilkę przeproszę idę zjeść
no ja czekam na mojego i też jakaś kolacyjkę bedziemy wcinać,ja pewno znowu sałatkę z pomidorkow bo coś ostatnio znowu do pomidorków wróciłam
choc do wyboru mam jeszcze sałatke jarzynowa,z grosem i z tuńczykiem to dostalismy wczoraj od mamy po imprezie tyle tego zostało

reklama
Ja wcinam tosty. Szybko się robi i zawsze smakują. Najlepsze jest to, że można do środka wcisnąć wszystko. Najbardziej lubię. Serek, szyneczka, pomidorek i znów szyneczka i serek. Bomba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry