• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wczoraj jadlam wieczorem chocby mnie tydzien glodzili a teraz umieram:baffled::baffled::baffled::baffled: zjadlam trzy banany, paczke wafelkow, fantazje, ziemniaki z kotletem i chleb z serem..... a teraz mam za lakomstwo:wściekła/y::baffled::baffled:

wim kasia wiem:)
ale troszke tak sie boje tej wizyty w szpitalu za tydzien......bo jak nie bedzie widac co to to ok ale jak powiedza ze dziewczynka........ech.....sama nie wiem co lepsze wiedziec czy nie?kurcze no

KASIA bądź spokojna:tak:! My jesteśmy systematyczne i oddajemy głosy codziennie! Przez cały czas deptał nam po piętach jakiś Kacper, potem Zuzanna i co z tego wynikło;-)! Tam ktoś natłukł głosów jednorazowo i tyle! A tem cały Bartosz wyskoczył jak Filip z konopii i zaraz zniknie:angry::angry::angry:! Przegonimy gozanim się obejrzysz!!!!!!!!!!!!!!

Ja TEŻ LECĘ COŚKUPIĆ GOTOWEGO I TO JAK NA SKRZYDŁACH POFRUNĘ.a PO POŁUDNIU PO RÓŻOWE UBRANKA .dO ZOBACZENIA WIECZORKIEM MIŁEGO DNIA.aCH JAKIE ŻYCIE JEST PIĘKNE

reklama
Ja TEŻ LECĘ COŚKUPIĆ GOTOWEGO I TO JAK NA SKRZYDŁACH POFRUNĘ.a PO POŁUDNIU PO RÓŻOWE UBRANKA .dO ZOBACZENIA WIECZORKIEM MIŁEGO DNIA.aCH JAKIE ŻYCIE JEST PIĘKNE
Chogata jestes okrutna:angry::angry:po cos rozowego!!! Ja tez chce ale dalej niewiedza, atak mnie korci! Dobrze ze kasy teraz nie mam bo chyba bym nie wytrzymala.
Aga tez nie wiem czy niewiedza nie bylaby lepsza, ale jednak chcialabym wiedziec w jakie kolorki sie zaopatrzyc no i jesli wyjdzie chlopak to bede miala czas to przelknac. A z drugiej strony to takie smieszne troche ty sie boisz ze bedzie dziewczynka a ja ze chlopak:wściekła/y::wściekła/y:
Agusia jakos bedzie byle do przodu:-D
Basia no to kara za obzarstwo a swoja droga, gdzie to zmiescilas??:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry