• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie wiem gdzie to zmiescilam:szok::szok::szok::szok: tak bylam glodna:baffled::baffled::baffled::baffled: ale chyba przechodzi bo robie sie glodna:-D:dry::dry::dry:

ide sobie kawusie zrobic... potem sprobuje os zjesc:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mam nadzieję,że dobrze skopiuję link
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Alfabetyczna_lista_imion]Kategoria:Alfabetyczna lista imion - Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]

Ja właśnie wróciłam. Sąd załatwiony, bank też i mam spokój. Teraz tylko czekać na KW.
Odebrałam też z poczty prezencik dla mojego :). Zakupki tez zrobione i mam spokój. Obiadek od mamusi więc pozostało tylko leniuchowanie :))).
Kasia i tak my wygramy.
Basiu ja też wczoraj dużo zjadłam tylko więcej owoców, a ze słodyczy 3 ciasteczka małe. Brzuszek bolał rano, ale szybko przestał. I dziś już znów od rana jem :))). Nawet nie wchodzę na wagę. Wejdę w czwartek przed lekarzem :))).

reklama
pierwszy raz wiem co to obiawy ciazowe:baffled::baffled::baffled: nigdy nie mialam:no: przy corze czulam sie jak zawsze ale po porodzie dochodzilam 1,5 roku do siebie, takie mialam klopoty z anemia:angry: ale sie smieja ze teraz bedzie odwrotnie:-D:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry