• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia bardzo fajnie bedziemy dalej podlewac twoje drzewka, moge choc tak sie pdwdzieczyc:-):-)Sumamed jest bardzo dobry, to taki jeden na dobe??Tego drugiego nie znam, ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez zastrzykow.
Majjam wem ze wszystkie robicie co mozecie w ogole fajnie ze jestesmy w tym konkursie, Mateuszka niedlugo na ulicy zaczna rozpoznawac:wściekła/y::wściekła/y:

Piwonia bardzo fajnie bedziemy dalej podlewac twoje drzewka, moge choc tak sie pdwdzieczyc:-):-)Sumamed jest bardzo dobry, to taki jeden na dobe??Tego drugiego nie znam, ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez zastrzykow.
Majjam wem ze wszystkie robicie co mozecie w ogole fajnie ze jestesmy w tym konkursie, Mateuszka niedlugo na ulicy zaczna rozpoznawac:wściekła/y::wściekła/y:
sumaed juz podałam,bo ma raz dziennie,a ten drugi ma co 12 godzin
oba juz kiedys mieliśmy wiec licze,że bedzie dobrze,byle tyko nie przyplątała sie jelitówka od starszej bo juz wtedy tylko zastrzyki mogą byc

Megaczka - widze, ze my mniej wiecej w tym samym terminie bedziemy wiedzialy, kto nam w brzuszku siedzi. Ja mam USG polowkowe 25 marca, nie moge sie doczekac! Ostatni raz widzialam moje malenstwo na poczatku lutego... to baaaaardzo dlugo. Oczywiscie, trzeba sie cieszyc, ze nie bylo powodu zeby robic USG :tak::tak: ale baaaaaardzo sie ciesze na 25 marca i dni odliczam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry