• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja narzekam mojej mamie, ze nie czuje ruchow dziecka i ze dawno nie mialam USG i ze sie martwie, czy wszystko w porzadku, i ze tylko tyje... na co moja mama ma jedna odpowiedz: "skoro duzo jesz, to znaczy ze dziecko tego potrzebuje, a skoro przybierasz na wadze szybko, to znaczy ze dziecko tez rosnie, czylil wszystko w porzadku i USG nie jest potrzebne"
jakas logika w tym jest, ale ja w dalszym ciagu narzekam, ze np dzisiaj na fitnesie byla dziewczyna, ktora ma termin na koniec kwietnia. I JA MAM WIEKSZY BRZUCH!!!!!! i "poskarzylam" sie mamie. A ona mi nagadala, ze przeciez wiekszy brzuch jest lepszy dla dziecka, ktore ma wiecej miejsca. No i znowu - jest w tym jakas logika, ale jak pomysle, ze to dopiero polowa i jeszcze bede bardziej przybywac i w obwodzie i w wadze............. ech....:angry::angry::angry::angry:

Za miesiac porod i malutki brzuch!! To chyba cos nie tak :szok:

Ja tam sie ciesze ze widac ze w ciazy jestem, a co! W koncu nie wiadomo kiedy mi znowu bedzie dane byc w tym stanie!! :-)

Chyba wasi znajomi wrocili po pracy do domu bo glosy szybko rosna:-D
Gosiu moze cos w tym jest co mowi twoja mama bo mnie tez cos ostatnio ssie coraz czesciej glod, na wage boje sie wchodzic choc wiem ze przyrostu nie unikne. Chyba tylko zdrowe odzywianie nas uratuje:-D

reklama
Gosiu sa kobiety ktore czuja ruchy dopiero kolo 22 tyg, a wiec i ty musiasz sie doczekac. Ale pewnie jak dostaniesz kopniaka to z calej pary, az podskoczysz:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry