• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Edzia to daj znac koniecznie!!\Milej wizyty
Mju to ty dajesz imie nie kolezanki. Swoja droga bardzo oryginalne imie, napewno drugi w klasie sie nie trafi. U nas jakis czas temu byly smiechy na wsi bo sasiadka dala na imien Mieszko a inna Klaudiusz. wszyscy przywykli

reklama
Edzia to daj znac koniecznie!!\Milej wizyty
Mju to ty dajesz imie nie kolezanki. Swoja droga bardzo oryginalne imie, napewno drugi w klasie sie nie trafi. U nas jakis czas temu byly smiechy na wsi bo sasiadka dala na imien Mieszko a inna Klaudiusz. wszyscy przywykli
ludzie zawsze sobie coś znajdą dla rozrywki... jak nie imię, to uszy odstajace... coś zawsze będzie "nie tak". tak już jest, a szczególnie na wsi! wiem coś o tym... trzeba olewać i robić swoje:tak:

a pochwalę się napewno:happy:tylko że USG mam dopiero o 19:00. tak że pochwalę się jutro dopiero:-)

spadam kobitki, trzeba coś posprzątać... buźka i trzymajcie kciuki!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heloooo :)
u mnie leje deszcz, jest wiatr i strasznie nieprzyjemnie... wrrr typowo barowa pogoda :wściekła/y::wściekła/y:
Kaśka widze że prowadzisz, oby tak dalej :-) głos oddany :-):-):-)

Witam Sierpnióweczki :-). Ja siedze w pracy i wcinam kanapki, które m przyszykował. Zjadłam już trzy i dalej ssie :-D.

Malinka i Aneczka (bo z tego co pamiętam to chyba Ty też masz dzisiaj rocznicę), wszystkiego najlepszego, duuuuuuużo miłości, szacunku i zadowolenia :-) :-) :-)

U mnie pogoda też marna. Leje brrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam i ja,dzis późno bo ja juz zaliczyłam przychodnie
i dopiero śniadanko zjadłam nadrabiajac zaleglości w czytaniu
nocka była koszmarna i mała ma juz zastrzyki niestety:-(
u nas śnieg sypie i zła jestem,a ja wieczorkiem mam eszcze dzisiaj wizyte u gina

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry