• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej, ja dziś mam połówkowe usg, może coś się dowiem na temat płci:-Di mam nadzieje ok wszystko!
na moje choróbsko antybiotyk mi przepisał lekarz i teraz się kuruję.

reklama
MALINKA wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy! Duuużo miłości.... i samych pozytywnych dni :tak::tak::tak:

A ja wczoraj miałam taki podły nastrój że brrrr... byłam w starej pracy i dziewczyny zapytały jakie mam pomysły na imię, no i ja powiedziałam, że synek to może Kosma, bo strasznie mi sie to imię podoba a one na mnie, że jakie obrzydliwe, że życie dziecku chce zmarnować, skąd ja je wytrzasnęłam (trzy na mnie jedną)... no poprostu stałam i sie tłumaczyłam z imienia :baffled: Wiem, że to imie dość mało popularne ale z drugiej strony w kościele gdzie braliśmy ślub jest fresk ze św, Kosmą i zawsze jak teraz jestem w tym kościele to myślę, że się nie poddam, że jak dam inaczej na imię (jeśli to bedzie chłopiec oczywiście) to bedę żałować... ale po takich reakcjach jak wczoraj to się zastanawiam... Bo ja wiem, że to imie starochrześcijańskie jest (zresztą jest w litani do wszystkich świętych) ale co jeśli ono brzmmi dla reszty świata jak Brajan albo Dżesika albo Leonsio czy Izaura...
Już sama nie wiem humor mam zwalony :baffled: może to córa jest... i problem z głowy...

A tak poza tym to głosik oddany na Mateuszka jak codzień :tak:

Dzień mnie czeka zaręcony - najpierw ploty z koleżankami, potem po Aniele do przedszkola a na 17.20 gin.

EDZIA to zycze, żeby Bąbel pokazał co ma między nóżkami - jeśli chcesz znać płeć - i miłego podglądania Glusia :tak:

Ja połówkowe dopiero 7 kwietnia...

Eee tam, teraz wraca moda na staropolskie imiona. Ja jak będzie syn to nazwę go Julian, już mamy z mężem postanowione:tak:tylko dla córy nie możemy się zdecydować:baffled:

Witam sie i ja ;)

wlasnie uporalam sie z zaleglosciami, ufff.... :szok:
a teraz mykam jakies sniadanko sobie zrobic.

Deli, mam pytanko ;-)
bo Ty z K-c jestes, nie? Gdzie bedziesz robic USg połówkowe?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry