aneczka2425
Fanka BB :)
wiem , rozumiem ja sama co dzień do 23 czekam 3 tyg to straaaaasznie długo
:-(
:-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(tęsknote poteguje jeszcze fakt tylu tys km które nas teraz dzieląwiem , rozumiem ja sama co dzień do 23 czekam 3 tyg to straaaaasznie długo:-(
:-(
(może i dobierać się też będziesz ale troszkę później...)

apropo dobierania to nawet przed wyjazdem nie było czasu aby sie dobrać do siebie wrrrr a tu 3 tyg abstynencji...:-(mam nadzieje że szybko minie, ciut z Waszą pomocą...no tak.... napisałam "dobierać" zamiast "odbierać" hmm to chyba jakaś podświadomość zadziałała(może i dobierać się też będziesz ale troszkę później...)
![]()
idę spać bo bredzę dziś, a jutro rano trzeba się zwlec - co robi się coraz trudniejsze
dobrej nocy dziewczyny - nocne marki ;-)
Fakt kasia spada i jakaś podłamana spać poszła ja co mogłam działałam ale to szok bo już prawie 2 tys głosów godzinę temu była na 4 teraz na 3 miejscuKochane, potrzebna podwojna pomoc, Kasia spada, dobra wrozka sama nie da rady...
Mobilizujemy sily...
:-(no ja nie wiem skad sie urwala ja tu walcze ale sama nie dam radyskąd ta Venessa sie urwala z taka przewagą nooo wrrrrr![]()