reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I ja się witam z rana :-)
Deli Ty ranny ptaszek jesteś :-D
ja ledwo wstałam ,tak mi się spać chce, najcętniej to bym została w łóżku ale muszę dziś na zajęcia potem zakupy i wrrr nic mi sie nie chce

Poza tym śniło mi się że miałam przygotować wyprawkę dla dzidzia i iść do szpitala rodzić ale nic nie miałam nic nie widziałam ajjj... to przez to że wczoraj tak o tym pisałyście a ja naprawdę nic nie wiem :-(

No nie umiem spać. Ale witam się zawsze później jak już jestem po śniadanku i porannej toalecie.
Oj, a ja nie wiem co mi się śniło, ale jakaś niespokojna wstałam, więc to nie było nic miłego.

Nic mykam, bo mój dziś bez śniadanka wyjdzie do pracy.

Ja też uciekam już ehh..

Mam prośbę aby któraś z doświadczonych mamuś założyła nowy wątek pt"wyprawka" :-D baaardzo się przyda, a wiem że wczoraj o tym gadałyście, tylko tak by było przejrzyściej bo na głownym to ciężko przebuszować wszystko :szok: to taka tylko propozycja ;-)
pozdrawiam wszystkie ktore zaraz wstaną :-D

Witam sie i ja,
wcinam wlasnie sniadanko i uciekam do pracy... nareszcie piatek...:-D
pa dziewczyny milego dnia

aaa co do wyprawki do szpitala, to oprocz rzeczy dla dzieciaczkow (typu ciuszki) no i koszulki dla siebie :-D nie musze brac nic bo wszystko mi ubezpieczalnia przysle w 7m-cu

Lece... pa

Witam sie i ja,
wcinam wlasnie sniadanko i uciekam do pracy... nareszcie piatek...:-D
pa dziewczyny milego dnia

aaa co do wyprawki do szpitala, to oprocz rzeczy dla dzieciaczkow (typu ciuszki) no i koszulki dla siebie :-D nie musze brac nic bo wszystko mi ubezpieczalnia przysle w 7m-cu

Lece... pa
dzieńdobry
Oj dobrze ci. Nawet w Anglii tak dobrze nie ma , trzeba wszystko ze sobą. Najbardziej mnie ten fotelik samochodowe wkurza, bo nie mamy samochodu, a zabiorą nas znajomi swoim, a onie nie mają dzieci i wogóle nie mam znajomych z dxziećmi i od kogo pożyczyć. Dostaliśmy co prawda taki stary, ale jese tak rozklekotany że bym się bałą..Może kupimy Quiny z 3 w jednym, to będzie, ale nie wiem jeszcze.Poza tym nie chce wózeczka w domu min się dziecko urodzi. No coś trzeba wymyśleć:baffled:

Dzieńdoberek z ranka :)
śniła mi sie córki komunia:-) a najlepsze to to że 2 dni później przypomnialo mi sie że zapomniałam odebrać torta z cukiernii, który był zamówiony na komunie:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej wszystkim. Tak na nozkach od rana??:-DJa od 5,15:no:Dobre w tym tylko to ze po jedenastej maly pada i spi ponad dwie godziny, cos mozna zrobic w tym czasie.
Pogoda dzis znosna, troche slonka wiatr ucich, w koncu dzis na spacer mozna isc.:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry