reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no właśnie, coś szwankuje, U mnie wyglądało tak że na czczo pobierali mi krew a potem piłam taki słodki płyn jak kisiel i po dwóch godzinach bez jedzenia znowu pobierali krew. Wyniki miałam na drugi dzień, nie wiem jak w Polsce.
Wiecie, wczoraj paliliśmy pierwszego grila u znajomych!

Witam Brzuchatki
ja walczę z potwornym bólem głowy, aż niemal omdlewam, więc to chyba cićnienie.Niech już będzie sierpeń:crazy:.
gdyby nie to smyranie w brzchu, to jak do tej pory to jakaś kara za grzechy.

Widziałam ten 1000 głosów, nie ma pojęcia jak, bo u mnie pojawia sie komunikat, że zapraszamy jutro.

no właśnie, coś szwankuje, U mnie wyglądało tak że na czczo pobierali mi krew a potem piłam taki słodki płyn jak kisiel i po dwóch godzinach bez jedzenia znowu pobierali krew. Wyniki miałam na drugi dzień, nie wiem jak w Polsce.
Wiecie, wczoraj paliliśmy pierwszego grila u znajomych!
dzięki Miranda:-)
pochwal sie co jadłas dobrego na tym grillu:-)

Czesc ;-)

Miranda właśnie, co jadłaś? ja już nie mogę sie doczekać aż zrobi się cieplej to bede rozpalac grilla ! :-p

moja dzidzia jakaś spokojna dziś z rana, wczoraj to szalała ale chyba dlatego że głodna bylam jak się zbudziłam :-D

pyszny schabik, marynowany pół dnia w przyprawch, ale dużo nie dałam rady, bo jedliśmy obiad wcześniej i właściwie większość wąchałam(-:

a moja o dziwo tez daje mi niezłe kopy z rana, nie wiem, czy to mżliwe żeby łożyski sie przesunęło, czy ona już taka duża że sie i przez nie potrafi przekopać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM NIEDZIELNIE.

ja nigdy nie miałam robionego tego badania w zadnej ciąży, co 2 miesiące tylko zwykle badanie cukru we krwi i od zawsze mam wynik między 50 a 70.

A własciwie czemu słyzy to badanie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry