reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dziewczyny :) jestem tu nowa, ale ciesze sie bardzo ze panuje tu tak mila atmosfera. u mnie tez pogoda brzydka, jest niby 7 stopni, ale wieje bardzo i nawet na spacer nie mam ochoty. ogolnie trafilma tu dzisiaj bo potrzebowalam wsparcia a nie chce marudzic rodzinie i znajomym. moj maz wyjechal do pracy tydzien temu( jest marynarzem) i pierwszy raz od poczatku ciezy czuje sie dzisiaj taka samotna i rozzalona. jestem szczesliwa ze bedziemy mieli babelka, pragnelismy dziecka i stararalismy sie o nie, dzisiaj poprostu nie moge wytrzymac sama ze soba. poszlam do sklepu bo bulki na sniadanie i łyz zaczely mi cieknac , najgorsze jest to ze nie wiem dlaczego tak nagle. nic sie nie wydarzylo zebym miala jakies zmartwienia czy klopoty( nie liczac wyjazdu meza) jest mi dzisiaj strasznie ciezko.
przepraszam ze was zanudzam moimi problemami ale musialam chyba z siebie to wszystko wydusic. jestescie w tym samym stanie co ja i moze lepiej mnie zrozumiecie nic inni. pozdrawiam serdecznie :-)

dzien doberek
witam sie w niedziele
u mnie na razie 11 stopni i sloneczko przez chmurki sie przedziera:)):)
ja w poniedzialek wybieram sie do kolezanki i bedzie mi jakiegos nowego fryca robic:):):):)jak zrobie fotki to wam wstawie:)

dziekuje za mile slowa, wlasnie tego potrzebowalam poprostu sie wyzalic. chyba po to jest swtorzone to forum zeby takie kobietki jak my mogly sie wygadac :):) moglaby juz wiosna przyjsc, co nie dziewczynki ?:);-)

dzien doberek
witam sie w niedziele
u mnie na razie 11 stopni i sloneczko przez chmurki sie przedziera:)):)
ja w poniedzialek wybieram sie do kolezanki i bedzie mi jakiegos nowego fryca robic:):):):)jak zrobie fotki to wam wstawie:)

ja tez chce słoneczko:-(

dziekuje za mile slowa, wlasnie tego potrzebowalam poprostu sie wyzalic. chyba po to jest swtorzone to forum zeby takie kobietki jak my mogly sie wygadac :):) moglaby juz wiosna przyjsc, co nie dziewczynki ?:);-)
dokładnie po to są fora,żeby można było sie wygadac ,wyżalić
a co do wiosny to musimy poczekać do kwietnia,a ja juz bym chciała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry