reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie dziusiowi dawalo sie swoje ubranie dopieero na wyjscie... oni mieli swoje i w to je ubierali.... a matka musi miec ze tzy kosule z guzikami...majtki jednorazowe i duzo podpasek... bo leci z ciebie ze szesc tygodni.... szare mydlo do podmywania....

reklama
pewnie dostaniesz liste od poloznej co zabrac:-D
nie wszędzie taka liste dają,u nas nie ma napewno wiec trzeba najlepiej dowiedzieć sie w miejscu w którym bedziesz rodziła,co masz mieć
a co do wyprawki to napewno nie ma sie co spieszyć,bo napewno zdarzysz,myśle ze ubranka trzeba minimum z miesiac wczesniej przygotowac,a reszte juz w siperniu np.ja napewno z niczym sie nie bede spieszyła,bo potem tez sie zdarzy,a nie wszystko od razu jest nam potrzebne

u mnie dziusiowi dawalo sie swoje ubranie dopieero na wyjscie... oni mieli swoje i w to je ubierali.... a matka musi miec ze tzy kosule z guzikami...majtki jednorazowe i duzo podpasek... bo leci z ciebie ze szesc tygodni.... szare mydlo do podmywania....
u nas ciuszki mozna mieć swoje ,ale mozna tez szpitalne,koszule można miec dwie albo jedną to zalezy,majtek jednorazowych nigdy nie używałam,zawsze miałam swoje i wiadomo podpaski to standard,żadnego mydła tez nie używałam bo sama woda jest najlepsza,a potem balsam używałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam niedzielnie dziewczynki:-)
U mnie melduje zachmurzenie umiarkowane, wieje i raczej zimnawo:baffled: a tak ladnie bylo wczoraj...
Czekam na meza, zaraz przyjezdza z Londynu z jednodniowej wizytuy u kolgi, jak znam zycie to bardzo zmeczony bedzie...

mam dla niego niespodzianke, casserole wolowe mi sie robi w piekarniku od godziny:-)
no i musze zaczac pakowac do tej przeprowadzki...

witam nowa sierpnioweczke, czesc kamis:-)

Ostatnia edycja:
fajne jestescie, juz sie wyprawkami przejmujecie:tak:
ja tam na etapie ciagle podniecanai i fascynowania sie ze dzidzia mnie kopie, jakos porod taki sie odlegly wydaje...gdzie tam srodek lata jak dopiero drugi dzien wiosny;-)

dziekuje za podpowiedzi :):). witam mewa 29 :):) duzo nas tutaj , naprawde sie ciesze ze tu zajrzalam :):) zaraz poczytam w tym watku o wyprawce. ja najchetniej juz bym zaczela kupowac rozne rzeczy dla malenstwa ale probuje sie powstrzymywac i staram sie nie odiwedzac sklepow z aksesoriami dla maluszkow. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry