Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wszędzie taka liste dają,u nas nie ma napewno wiec trzeba najlepiej dowiedzieć sie w miejscu w którym bedziesz rodziła,co masz miećpewnie dostaniesz liste od poloznej co zabrac![]()
u nas ciuszki mozna mieć swoje ,ale mozna tez szpitalne,koszule można miec dwie albo jedną to zalezy,majtek jednorazowych nigdy nie używałam,zawsze miałam swoje i wiadomo podpaski to standard,żadnego mydła tez nie używałam bo sama woda jest najlepsza,a potem balsam używałamu mnie dziusiowi dawalo sie swoje ubranie dopieero na wyjscie... oni mieli swoje i w to je ubierali.... a matka musi miec ze tzy kosule z guzikami...majtki jednorazowe i duzo podpasek... bo leci z ciebie ze szesc tygodni.... szare mydlo do podmywania....
a tak ladnie bylo wczoraj...w sumie to bardziej wątek o wózkach i kilku innych rzeczach,ale napewno trzeba zrobic taki fachowy bo dużo jest pierworódek i zeby wszystko wazniejsze było w jednym poście na przykład,tak jak jest na innych forachKamis jest wątek wyprawkowy pt: wózki itp poczytaj![]()

ja jej od poczatku z tego wynika nie przeglądałam,ale zaraz to nadrobiePiwonia ja tam dałam listę o wyprawce prawie na początku![]()