Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz,ja tam wcale o tym nie myśle,bo i po co do sierpnia tak dalekofajne jestescie, juz sie wyprawkami przejmujecie
ja tam na etapie ciagle podniecanai i fascynowania sie ze dzidzia mnie kopie, jakos porod taki sie odlegly wydaje...gdzie tam srodek lata jak dopiero drugi dzien wiosny;-)
dobra uciekam... milej niedzieli zycze![]()
owszem jest lista,ale dopiero na drugiej stronie a takie rzeczy powinny byc w pierwszym poscie żeby było bardziej czytelne i każda od razu miała do tego dostępPiwonia ja tam dałam listę o wyprawce prawie na początku![]()
fajne sa mi tez sie podobaja,ale nie ma sensu tak wcześnie kupowacbylam jakies dwa tygodnie temu z mezem w dwoch hurtowniach i kilku sklepach i wlasnie juz najchetniej to bym kupila cos, ale kolezanki i rodzina mowia ze jeszcze za wszesnie wiec sie nie upieram. na allegro duzo przegladam fajne niektore rzeczy sa i taniej nawet nic z hurtowniach, zalezy tez w sumie co. fajne sa te paczki z ciuszkami naprawde sie oplaca.
już jest:-)owszem jest lista,ale dopiero na drugiej stronie a takie rzeczy powinny byc w pierwszym poscie żeby było bardziej czytelne i każda od razu miała do tego dostęp
takie jest moje zdanie,mnie osobiście to nie otrzebne,ale innym napewno bedzie prosciej tak znaleść

super,napewno wielu osobom to ułatwi sprawe,dziękuje i sory za kłopotjuż jest:-)
z niektórych rzeczy można zrezygnować dlatego dawałam własne komentarze ale wybór należy nie do mnie ja wiem juz co mam i o muszę