reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
fajne jestescie, juz sie wyprawkami przejmujecie:tak:
ja tam na etapie ciagle podniecanai i fascynowania sie ze dzidzia mnie kopie, jakos porod taki sie odlegly wydaje...gdzie tam srodek lata jak dopiero drugi dzien wiosny;-)
wiesz,ja tam wcale o tym nie myśle,bo i po co do sierpnia tak daleko

dobra uciekam... milej niedzieli zycze:-D

narazie Basia,ja za chwilke tez na obiadek spadam tylko niech sie skończy robić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bylam jakies dwa tygodnie temu z mezem w dwoch hurtowniach i kilku sklepach i wlasnie juz najchetniej to bym kupila cos, ale kolezanki i rodzina mowia ze jeszcze za wszesnie wiec sie nie upieram. na allegro duzo przegladam fajne niektore rzeczy sa i taniej nawet nic z hurtowniach, zalezy tez w sumie co. fajne sa te paczki z ciuszkami naprawde sie oplaca.

Piwonia ja tam dałam listę o wyprawce prawie na początku:tak:
owszem jest lista,ale dopiero na drugiej stronie a takie rzeczy powinny byc w pierwszym poscie żeby było bardziej czytelne i każda od razu miała do tego dostęp
takie jest moje zdanie,mnie osobiście to nie otrzebne,ale innym napewno bedzie prosciej tak znaleść

bylam jakies dwa tygodnie temu z mezem w dwoch hurtowniach i kilku sklepach i wlasnie juz najchetniej to bym kupila cos, ale kolezanki i rodzina mowia ze jeszcze za wszesnie wiec sie nie upieram. na allegro duzo przegladam fajne niektore rzeczy sa i taniej nawet nic z hurtowniach, zalezy tez w sumie co. fajne sa te paczki z ciuszkami naprawde sie oplaca.
fajne sa mi tez sie podobaja,ale nie ma sensu tak wcześnie kupowac

ja bylam w sklepie z ciuszkami dla niemowlaczka tylko raz ale az sie rozczulilam, przeslodkie sa te rzeczy,
i w miare tanie tutaj (nie ma vatu na dzieciece ubrania)

no ale poszaleje pozniej jak juz na macierzynski urlop pojde, bo inaczej co bede cale 2 tygodnie robic??

dzieki Aneczka za liste,
bardzo przydatne wiadomosci:-)
tez super robota z lista obecnosci:tak:

co do wyprawki to nie zdawalam sobie sprawy ze az tyle rzeczy potrzebne jest!
gdzie ja to wszystko zmieszcze, domek do ktorego sie przeprowadzamy to malutki jest:-(
no i chyba rzeczywiscie cale 9 miesiecy potrzeba zeby wszystko skompletowac:szok:

nie wszystko jest niezbędne:tak: z niektórych rzeczy można zrezygnować dlatego dawałam własne komentarze ale wybór należy nie do mnie ja wiem juz co mam i o muszę:tak:
a i zrobiłam od razu do szpitala przykładową listę u mnie to trzeba było mieć:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry