reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam mika :):) a tam jeszcze nie bylam, zaraz sprawdze na internecie gdzie to dokladnie jest, pamietasz moze jaka dzielnica ? napawde ta wyprawka to swietna sprawa, w gazatach i ksiazkach nie jest tak dobrze napisane :)) dziekuje slicznie aneczka !!!! bardzo bardzo mi to pomoze, juz sobie zapisalam w wordzie i bede sie tym kierowac :) :-):-) i w koncu humor mi sie troszke poprawił, zjadlam dobry obiadek i moze sie zdrzemne troche, bo dzisiaj w nocy mialam troche problemy z zasnieciem.
Kamis to był Gdanśk Wrzeszcz :-)

reklama
no ja tak samo jako przyszla niedosiwdczona mama jestem bardzo bardzo wdzieczna za to !! bardzo nam to pomoze :) tez juz zapisaklam na pulpicie i wydrukuje:) tym bardziej ze naprawde chce zeby wszystko bylo calkowicie sklompletowane i nie bylo niespodzianek, a np taki podgrzewacz do butelek lepiej kupic odrazu "?? bo ja ma nadzieje ze bede mogla karmic piersia a nie mlekiem zmodyfikowanym, i wtedy chyba nie bardzo mi sie przyda ?? czy moze sie myle ??:)

a to bylam tam :) teraz to sie nazywa akpool chyba, na jaskowej dolinie i faktycznie mozna tam kupic niemalze wszystko :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kasia
ja tez tak mylse
ja nigdy nie uzywalam podgrzewaczy jakichkolwiek
poza tym jest duzo rzeczy ktore wydaje sie nam ze sa potrzebne a to tylko zbedny wydatek pieniedzy

dzieki aneczka :):) nawet nie wiesz jak mi pomoglas :) aga no prosze :) a ja z kolei bylam niedaleko ciebie jakies 3 lata w keelarney, ale tylko pół roku tam zabawilam :) i jak sluzba zdrowia tam ?? dbaja o ciebie i malenstwo :)? :-) moja kuzynka niedawno rodzila wlasnie w keelerney małego \oliwera.

ja sobie wlasnie zjadalm obiadek i deser:-)
i jakas sie senna zrobilam wiec na narazie mowie pa,

a pozniej sie naprade powinnam za pakowanie zabrac, przynajmniej ksiazki i czesc ubran,
ale mi sie nie chce!:dry:

reklama
Hej Aga jak samopoczucie przed sroda bo ja juz motylki w zoladku mam:-D:-DSporo rzeczy jest zbednych ale i tak niektorzy musza sie przekonac na wlasnej skorze.
Pa Mewa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry