reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja jestem zadowolona mam już taki najtańszy 3,5 roku i dalej zdarza mi się używać ale ja mikrofali nie mam i nie mam zamiaru mieć, mam kuchenkę na prąd i to mi żre prąd wystarczająco

kamis no prosze jaki zbieg okolicznosci....w kilarney byla piekne tereny:)sluzba zdrowia jak dla mnie ok....troszke rozni sie od naszej ale ja nie narzekam a sporo tutaj juz przeszlam:)

kasia ja sie jakos tak zbytnio nie denerwuje przed sroda bo i po co? ludze sie tylko ze mi powiedza plec....ech......

Aga ja tez sie tak ludze ale obawiam sie ze jeszcze nic sie nie dowiem. Wiadomo panstwowa przychodnia z kiepskim sprzetem. Znow po poludniu masz, pewnie sie juz pytalam ale skleroze mam:-D:-D

Mika imie dla naszego babelka to Sebastian. Myslalam z mezem tez nad Dawidkiem ale czuje ze Sebuś bedzie idealnie pasować do mojego synka. jak tylko go zobacze mysle ze bede wiedziec... czy to wlasnie to imie :)
Aga irlandia w ogole bardzo łądne tereny ma prawda ?? uwielbialam w weekendy zwiedzac ja, napwno jeszce tam bede bo mamy tam rodzine. mam swietne wspomnienia z tamtych czasow. podoba tez mi sie tam bardzo socjal.. nie to co u nas...:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry