reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasia ja mam rano na 9 .20 wizyte ale zjawie sie dopiero wieczorem bo pozniej jeszcze kolezance w ciazy pomagac bede w tlumaczeniu bo ma wizyte u diabetologa w innym szpitalu bo ma cukrzyce ciazowa:)i sie szybciej po prostu nie wyrobie wiec dam wam znac wieczorem zapewne

reklama
ja tez musze miec polany bulka tarta :) juz sie nie moge doczekac sezonu zeby bylo wiecej tych kalafiorow bo teraz ciezko znalezc taki duzy i ladny.
no aga napewno waszedzieci beda miec mnostwo pomysłow. ja tak wszystko odrazu bym chciala, moze za bardzo przezywam to wszystko. ale to nasze pierwsze dziecko i jestem taka podekscytowana....

no ja po swoich doswiadczenach choc jest juz polowa ciazy to jakos tak zbytnio jeszcze nie wierze:) boje sie ze cos sie znow stanie i nie przywiazuje sie do tej ciazy:(tyle sie czyta teraz o roznych przykrych rzeczach ze chyba dopiero odetchne jak juz urodze i wszystko bedzie w porzadku:)

ja tez musze miec polany bulka tarta :) juz sie nie moge doczekac sezonu zeby bylo wiecej tych kalafiorow bo teraz ciezko znalezc taki duzy i ladny.
no aga napewno waszedzieci beda miec mnostwo pomysłow. ja tak wszystko odrazu bym chciala, moze za bardzo przezywam to wszystko. ale to nasze pierwsze dziecko i jestem taka podekscytowana....
aa kiedy masz termin?

reklama
aga trzeba byc dobrej mysli, napwno nasze maluszki beda zdrowe i donosimy nasze ciaze ~!!! ja tez sie bardzo boje, i mam straszne sny. kazdego dbia mysle o tym zeby moj babelek byl zdrowy i pewnie kazda matka mysli...
mika mam termin na 24 sierpnia w druga rocznice mojego slubu. :):) a ty ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry