reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie wszystko jest niezbędne:tak: z niektórych rzeczy można zrezygnować dlatego dawałam własne komentarze ale wybór należy nie do mnie ja wiem juz co mam i o muszę:tak:
a i zrobiłam od razu do szpitala przykładową listę u mnie to trzeba było mieć:tak:
dokładnie sie zgadzam,nie wszystko z listy jest potrzebne i kazda chyba powinna sie zastanowic co jej bedzie potrzebne,wiadomo,że doświadczone mamy juz wiedza i wiedzą jak wybrac

Cześć wszystkim:)
Witam nową sierpniówke:-)
Kamis pamietam jak mieszkałam w Rumii to do hurtowni dziecięcej jeździlismy do Gdanska Swiat Dziecka chyba, tam mają świetny wybór wszystkiego i karty rabatowe :-) byłas tam może już?

witam mika :):) a tam jeszcze nie bylam, zaraz sprawdze na internecie gdzie to dokladnie jest, pamietasz moze jaka dzielnica ? napawde ta wyprawka to swietna sprawa, w gazatach i ksiazkach nie jest tak dobrze napisane :)) dziekuje slicznie aneczka !!!! bardzo bardzo mi to pomoze, juz sobie zapisalam w wordzie i bede sie tym kierowac :) :-):-) i w koncu humor mi sie troszke poprawił, zjadlam dobry obiadek i moze sie zdrzemne troche, bo dzisiaj w nocy mialam troche problemy z zasnieciem.

reklama
fajnie że ta lista wyprawkowa jest zamieszczona osobno, bo ja tam w tych różnościach nie mogłam nic znaleźć konkretnego ,za bardzo namieszane ;-) a tak to przejrzyście :-D pisałam wcześniej żeby tak zrobić ale jakoś nie było odzewu :-p
a teraz moge sobie wydrukować :-D dla mnie niedoświadczonej taka lista to super sprawa :-D dziękuję :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry