reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kamis to narazie bedziesz jedna z nielicznych oczekujacych synka, sierpien narazie obfituje w coreczki:-D:-D
Glowa mnie naraz rozbolala:baffled::baffled::baffled:

AAA i widze ze data porodu przypada ci wrocznice slubu podobnie jak u mnie mam tylko dzien roznicy z tym ze jeszcze 19 sierpnia mam urodziny:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehhe bede przedstawiac płeć męską :) jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to wskoczylam do lozka i pokazalam mezowi trzy testy hehe i powiedzialam zobaczysz to bedzie córeczka.... tak mi sie marzylo :) ale jestem tez bardzo szczesliwa ze synek, synka tez bardzo chcielismy tylko ze u mojego meza w rodzinie to prawie sami faceci, wiec myslalam ze wieksze prawdopodobienstwo bedzie na chlopczyka i dlatego przeciwnie tak bardzo pragnelam coreczki. bedziemy sie starac o druga córcie :) albo trzecia jak trzeba bedzie !!:):):-):-) gratuluje dzieciaczków :)

Kasia mnie też głowa strasznie boli,a do tego coś mnie brzuch dołem pobolewa
Kamis to bedzesz drugą osobą na forum,która juz wie,że synek bedzie,ja też bym chciała,ale zobaczymy

cos z cisnieniem pewnie, ze ból głowy macie. kasia cos z ta rocznica jest :) w koncu to szczegolna data byla dla kazdej z nas :):) piwonia to bede trzymac kciuki za ciebie i za synka !! :):) byle zdrowe bylo. widze ze bede miala sie kogo pytac o wszystko, bo to moje pierwsze malenstwo i narazie wiem nie wiele, tyle co czytam z ksiazek i gazet :):-)

Basia nieprzejmuj sie,ja tez nie mam w czym chodzić,bo jak na razie wszystko ciasne,aze w domku siedze to mi nie przeszkadza zbytnio
Kamis tu jest wiecej mamuś ,ktore juz dzieci maja,a ja czekam na trzecią pocieche
ja jak byłam w pierwszej ciąży to tez dużo gazet czytałam,chyba wszystkie dostępne na rynku kupowałam,mam też ksiażki,których teraz wogóle nie używam

heheheh, no masz tam dwa babelki male do wykarmienia to i apetyt dopisuje. ja mam dni ze mam straszny apetyt i wszystko bym zjadla, dzisiaj natomiast nie mam w ogole ochoty na jedzenie, ale rzecz jasna jadlam sniadanie bo przeciez nie mozna myslec teraz juz tylko o sobie :) na obiad jeszcze nie wiem co wysmylec, macie jakis pomysl na cos smacznego ? z moim dzisiiejszym zlym humorem to ciezko mi sie na cokolwiek zdecydowac. tez bede mamusia dwojki skarbow to tez pewnie nie bede tych wszystkich ksiazek i gazet czytac hehe. teraz wlasnie kupuje prawie wszystkie jakie wychodza, ale wiem ze tak naprawde dopiero przy moim maluszku sie naucze wszystkiego. kiedy powinnam zaczac robic wyprawke ?? i moze napisalysbyscie mi co jest najwazniejsze i co poiwnnam kupic ? dziekuje z gory :)

ja nie mam ciasnych tylko krotkie... a nie wypada z brzuchem na wierzchu chodzic:-D ale tak mi sie moj brzusio podoba:-D:-D:-D

ja wyprawke mialam juz dwa miesiace przed.... a w kazdym szpitalu rzadaja czegos innego:-D:wściekła/y:

pewnie dostaniesz liste od poloznej co zabrac:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry