reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam serdecznie :-D
ja jutro wybieram się porobić wszystkie wyniki, ale nic nie robię żeby były lepsze bo nawet nie wiem co, po resztą dopiero się dowiem czy są dobre czy bedzie trzeba coś robić, żeby je polepszyć :tak:
a wizytę u gina mam 29 i też się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć moją fasolkę :-)
poza tym czeka mnie badanie piersi, cytologia i pewnie tez przezierność karkowa, bo to będzie już 11tydzień
mam pytanko, czy wam też lekarz kazał przyjść na wizytę z pełnym pęcherzem? zastanawiam się, czy ma to może lepszy wpływ na usg?

to 10 tydzien licząc od pierwszego dnia miesiaczki albo 8 tygos od zapłodnienia

bo sa dwie szkoły...ale wy wszystkei posługujecie się chyba tą pierwsza

chociaz to takie dziwaczne dla mnie, przeciez podczas miesiaczki albo zaraz po nie byłam jeszcze w ciąży...ale tak chyba łatwiej sie liczy

zreszta lekarz powiedział ze z USG tez wychodzi 10 tydzien

u mnie teraz też jest 10tydz a termin mam na 14 sierpnia i sugeruję się terminem z usg, bo taki podał mi lekarz :-D

co do witamin, to mi lekarz przepisał feminatal800, moze dlatego że ja nie jem mięsa i ryb, chociaż wydaje mi się, że w ciąży są one jak najbardziej potrzebne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja jak zawsze mam problem :-). Miesiąc poczęcia listopad ale urodzinki też miałam w listopadzie. Teraz nie wiem mam czytać 28 czy 27? Jeśli 28 to córcia, a jeśli 27 to synuś :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry