Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja z reguły mecze sie 4-5 dni i tez po wielkich trudach sie zalatwie,a po 3 pójde,ale tylko tak troszke mi sie udajemnie a piwko też czasem nachodzi i skusze się wtedy na karmi (0,5%) albo bezalkoholowe
Piwonia - naprawde współczuję, ja też mam zaparcia ale max 2-3 dni problem a potem się wyczyszczam - jakoś tak sama...tzn miałam wrażenie że po kawie mnei np goni no ale piję ją codziennie a oczyszczanie co jakiś czas...
a czopki u mnie też nie działają bo musze isc już po chwili - nie daje rady z tym dłuzej i efekt taki jak u ciebie...
moze tobie dzidzia jakos mocniej jelito blokuje - ten brzuszek masz taki w środku - mało na zewnątrz więc moze i wszystkim narządom tam ciaśniej...
ja jestem tylko odpisywałam na twojego posta wczesniejszegowszystkie uciekłyście?
a ja sobie zajrzałam na marcówki 2009 i jestem w szoku ile cesarek - na 45 porodów gdzie napisały czy cc czy sn to aż 21 cesarskich cięć - strasznie dużo!!!
nie strasz,weź od razu nospea ja leżę jakoś dziwnie mnie podbrzusze boli i każdy ruch boli... ufff:-(

mam nadzieje ze przejdzie bo ja tu samaaa, wrrnie strasz,weź od razu nospe
mnie strasznie kręgosłup boli

ja teraz tez sama bo mój na imprezie i w sumie nawet niewiem jaki wrócimam nadzieje ze przejdzie bo ja tu samaaa, wrr![]()

moja starsza też go ogląda,bo nie moze zasnaćogladam fajny program na tvp 2