reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wszystkie uciekłyście :)?
a ja sobie zajrzałam na marcówki 2009 i jestem w szoku ile cesarek - na 45 porodów gdzie napisały czy cc czy sn to aż 21 cesarskich cięć - strasznie dużo!!!

reklama
mnie a piwko też czasem nachodzi i skusze się wtedy na karmi (0,5%) albo bezalkoholowe
Piwonia - naprawde współczuję, ja też mam zaparcia ale max 2-3 dni problem a potem się wyczyszczam - jakoś tak sama...tzn miałam wrażenie że po kawie mnei np goni no ale piję ją codziennie a oczyszczanie co jakiś czas...
a czopki u mnie też nie działają bo musze isc już po chwili - nie daje rady z tym dłuzej i efekt taki jak u ciebie...
moze tobie dzidzia jakos mocniej jelito blokuje - ten brzuszek masz taki w środku - mało na zewnątrz więc moze i wszystkim narządom tam ciaśniej...
ja z reguły mecze sie 4-5 dni i tez po wielkich trudach sie zalatwie,a po 3 pójde,ale tylko tak troszke mi sie udaje
ja właśnie podejrzewam ,że maluszek mi tam wszystko zbytnio ściska tym bardziej,ze ja mam w jednym miejscu zwezenie w jelitach,na poczatku też na mnie kawa super działała
i dzisiaj juz specjalnie na czczo wypiłam,ale nic to nie dao,a najgorsze,że mam straszna rewolucje i myśle ze w końcu pójde a tu nic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry