reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja z reguły sprzatam codziennie tzn kurze i odkurzacz podstawa,a w sobote jak cos to podłogi dodatkowo myje
gdyby nie fakt ze pracuje codziennie od 8 do prawie 4, to pewnie codziennie bym tez cos zrobila, ale naszczescie u nas sie jakos tak nie kurzy, a odkurzac czesciej niz raz w tygodniu wzasadzie nie trzeba pomimo iz u nas (ogolnie tu w NL) normalka ze w butach sie chodzi...

reklama
gdyby nie fakt ze pracuje codziennie od 8 do prawie 4, to pewnie codziennie bym tez cos zrobila, ale naszczescie u nas sie jakos tak nie kurzy, a odkurzac czesciej niz raz w tygodniu wzasadzie nie trzeba pomimo iz u nas (ogolnie tu w NL) normalka ze w butach sie chodzi...
ja ze względu na dzieci musze to robić codziennie

zalałałam sobie śliwki na rano i siemie,które wypiję jak sie wystudzi

Ann u mnie tez jakos sie nie kurzy, no chyba sie kurzy tak na serio ale codziennie to ja nie odkurzam:baffled::baffled:
Piwonia rozumiem dzieci alergicy, moj jak juz to na plesnie, na kurz na szczescie nie:-D

czy wyliczała któras ta metoda płec dziecka i czy sie jej sprawdziło?
Metoda polega na założeniu, że ciało człowieka, jego tkanki odnawiają się w cyklu siedmioletnim. To znaczy, że osoba w wieku 20 lat ma krew "sześcioletnią" (7+7+6=20), a np. osoba w wieku 28 lat ma krew w wieku siedmiu lat (7+7+7+7=28) i analogicznie dokonuje się wyliczenia.

Robi się analizę wieku krwi rodziców w momencie poczęcia, np. na przykładzie mojej córeczki Wiwi:
mamusia: 24 lata - wiek krwi 3 lata
tatuś: 29 lta - wiek krwi 1 rok
3 lata mamusi > 1 rok tatusia ( => dziewczynka)
Kasia ty juz znasz co masz mozesz sprawdzic czy to sie sprawdza???

Piwonia wg tego mój Karol jest dziewczynką :) bo rozumiem że liczy się liczba ukończonych lat w momencie poczęcia?

reklama
mnie a piwko też czasem nachodzi i skusze się wtedy na karmi (0,5%) albo bezalkoholowe
Piwonia - naprawde współczuję, ja też mam zaparcia ale max 2-3 dni problem a potem się wyczyszczam - jakoś tak sama...tzn miałam wrażenie że po kawie mnei np goni no ale piję ją codziennie a oczyszczanie co jakiś czas...
a czopki u mnie też nie działają bo musze isc już po chwili - nie daje rady z tym dłuzej i efekt taki jak u ciebie...
moze tobie dzidzia jakos mocniej jelito blokuje - ten brzuszek masz taki w środku - mało na zewnątrz więc moze i wszystkim narządom tam ciaśniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry