reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry laski!
Witam się z inką i odgłosem bolidów od rana. Mój ogląda Kubicę.
Drzewko podlane! Mati numero uno:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja!!!!
Niestety nie mialam bardzo czasu zeby do was zagladac w tym tygodniu....ale wszystko u mnie ok!!!!!!! Poprostu zapracowana bylam...dzis tez nie zabardzo mam czas.....wiecie sprzatanie,pranie,itp. Swieta sie zblizaja.....
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze....
Zaleglosci tez nie nadorbilam...moze wieczorkiem znajde chwilke,jak nie padne na twaz po calym dniu....hi,hi....
No to narka,biore sie za sprzatanko...

Hej!
Ja codziennie padam o 22 i wstaje o 7:-( Już tak mam. Ale rano biegiem do kibelka lecę hihi. Ja dziś chyba nic nie robię. W końcu jest weekend:-)

Przez te alergiczne tamaty katar sienny mi sie zaczyna... i co ja teraz z nim zrobie na obczyznie? wczoraj jak bylam u lekarza okazalo sie ze mam jakas mala infekcje a lekarka sprawdzala przy mnie na internecie czy moge jakis lek brac w ciazy :dry: bosko :no:

Hejka z rana, widze ze sporo juz nie spi:-)
Widze, widz Mati numer 1:-DJakis dobry duszek pracowal w nocy nad glosami??:szok:
Widze ze alergie na tapecie. Ja boje sie wiosny pezelomu maju i czerwca wtedy dostaje strsznych krost na nogach, strasznie swedza i nikt nie wie co to jest:baffled::baffled:
Z kolei Kuba znow dusi go kaszel i nie wiem czy zachorowal czy alergia sie odzywa. Trza bedzie do lekarza sie udac:baffled:

reklama
Witam w sobotni poranek!:-)
Kasiu głosik oddany, a i widze miejsce godne zajeliście;-):tak:
U nas jak narazie słosnko świeci, zobaczymy czy sie utrzyma. Ja dziś do mamci na obiadej jade także mam troszke luzu... ale siedze jeszcze w koszulce i nie chce mi sie ogarnąć:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry