reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Miranda to dobrze że do polski sie wybierasz na badania, ja też bym tak na pewno zrobiła, bo faktycznie macie tam "niezłą" opiekę medyczną :no: ja całe szczescie mam wszystko w jednym miejscu, ginekologa i usg i laboratorium w ktorym robią mi wszystkie badania.

Smacznego Aneczka, no widzę że nadrobiłaś tematy wczorajsze dla dziewczyn :-D
ja idę zabrać się za sprzątanie, słonko tu co chwilę przyświeca to jakoś może mi pójdzie, bo przez chwilę to miałam ochote wrócić do łóżka i zakopać się pod kołdrę!:-p

Witam w sloneczny poranek!

wyglada na to, ze nareszcie wiosna??

Kasiu - widzisz, nie bylo potrzeby sie martwic. Oliwa sprawiedliwa.... itd. Zasluzone pierwsze miejsce i niech tak zostanie.

Miranda, ja mieszkalam w UK 2 lata i musze przyznac, ze przy najmniejszych oznakach choroby - albo leczylam sie sama, albo staralam sie do Polski przyjechac. Jakos nie czulam specjalnego komfortu psychicznego, gdy pelne badanie wykonywala mi pielegniarka (wlacznie z badaniem ginekologicznym!!!!!!!!) Jakis absurd!

No właśnie. Ja już 3 rok się z nimi męcze, są popaprani pod kazdym względem, najchętniej wróciłabym do Polski ale nie mamy tam żadnych perspektyw. Tu przynajmniej godnie żyjemy i nie martwimy się jak sobie poradzimy finansowo. Lecę wieszać pranie, i moze coś posprzątam, ale pozaglądam chwilami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry