reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

teraz czekam na 6 lutego mam jedno usg a 16 następne,może urosło to maleństwo trochę,nie wydaję wam sie za male?mój lekarz na jednej z wizyt powiedział "trop petit" czyli "zbyt małe",nie drążyłam tematu ale czy ja się tym powinnam martwić?

kaskax25 ja jeszcze imion nie wymyślam co nie znaczy że się nie zastanawiam jakie by bylo fajne,mój mąż jednak ma inne zdanie niż ja i to co się jemu podoba to mi się nie podoba a to co mi się podoba to on nosem kręci i tak w kółko:):):)

wiecie co?tak sobie myśle i miałam Wam nawet pupki nie zwracać ale wiecie co.........widzę coraz więcej różnic pomiędzy służbą zdrowia francuską a polską,tu nie leczy się dzieci antybiotykami WOGÓLE,no chyba że przypadek kliniczny czy jak to się tam mówi?nie faszeruje się malutkich organizmików prochami!a w Polsce na każdym kroku!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Masz racje wampirka, ja juz mam czasem dosc tej sluzby zdrowia, nawet lekarka dzis stwierdzila ze maly jest otruty tymi antybiotykami, a sama mu je przepisuje.......:eek:Ale co mam zrobic sama go nie wylecze.
Wampirka a ile mierzy twoje malenstwo?

wiecie co?tak sobie myśle i miałam Wam nawet pupki nie zwracać ale wiecie co.........widzę coraz więcej różnic pomiędzy służbą zdrowia francuską a polską,tu nie leczy się dzieci antybiotykami WOGÓLE,no chyba że przypadek kliniczny czy jak to się tam mówi?nie faszeruje się malutkich organizmików prochami!a w Polsce na każdym kroku!
miałam to samo przy pierwszym dziecku:tak: i do końca ciazy nie wiedzialam jak dam na imie synkowi. pewnego dnia wybralismy sie z mężem na spacer i jakaś babka zawolała do synka Bartus..spojrzelismy sie na siebie i juz było wiadomo jak nasz syn bedzie sie nazywał:-)

zgadzam sie z tobą,u nas w Polsce chyba inaczej leczyc nie umią,cóż zrobic,a że my naród lekomanów ponoć to i bez nich sie nie obędziemy
moje dzieci to już tyle leków wzięły,że polowę szpitala byśmy wyleczyły,praktycznie prawie non stop mam dzieci chore z małymi wyjątkami,teraz wychodzimy z choroby miesięcznej,jest to dla nas strasznie męczace,a juz nie wspomnę o dzieciach ile wycierpia,ale czasami nie ma wyjścia
ja juz wszystkiego próbowałam i w sumie staramy sie z lekarką dawacantybiotyk tylko w ostatecznosci
a waszym pociechom,żeczę zdrówka

kasia dałaś już antybiotyk? mój mały śpi ale tak myslę na 20.00 musze mu podać. kurcze teraz mi sie wyspi a w nocy da czadu..moze go lepiej obudzic:dry:

Roksana podalam bo ja mam dwa razy na dobe a wiec dalam o szostej a potem dam rano jak wstanie. No chyba nie masz wyjscia, chyba ze jakos w spiku mu podasz:tak:

tez mam dwa razy na dobe dlatego wolę o 20.00 to pózniej podam o 8.00 jak wstanie.:blink:

moj potrafi spac do 10.00 także tak czy inaczej bede musiala go z rana zbudzic.

proponuję Wam dla dzieci "alveo" firmy Akuna,dla Was zresztą też,dzieci mojej siostry(Julka3lata i Mateuszek 1,5 roku) od kiedy piją nie chorują WOGÓLE,to są zioła,ja piję od maja i powiem Wam że rewelacja,możecie poczytać o tym w internecie ale nie kupujcie przez internet bo wysyłają podróbki:)jak byście miały ochotę to polecę Wam kobietę z firmy Akuna która to rozprowadza.

Nie mogłam uwierzyć własnym oczom - powiedziała dr Karen Maples tuż po tym, jak odebrała ósmego niemowlaka.
Gdy w poniedziałek w szpitalu w Bellflower pod Los Angeles pragnąca zachować anonimowość kobieta urodziła w ciągu pięciu minut siedmioro dzieci, zespół położniczy nie liczył już na żadną niespodziankę. Za chwilę jednak wszyscy przecierali oczy ze zdziwienia - na świat przyszło ósme zdrowe dziecko! To drugi znany przypadek urodzenia zdrowych ośmioraczków.

Niezwykły wyczyn - sześcioro chłopców i dwie dziewczynki - zaskoczył zespół położniczy z Kaiser Permanente Medical Centre. Spodziewano się bowiem porodu - przy pomocy cesarskiego ciecia - "jedynie" siedmioraczków.

- Gdy zrozumiałam, że "w drodze" znajduje się jeszcze ósme maleństwo, naprawdę nie mogłam uwierzyć. Z przejęciem czekaliśmy, aż wszystko się skończy - mówi dr Maples.

słyszałyście o tym???????????????????????????????????????????????

Wampirka ja slyszalam:tak:Kurcze ciesze sie ze mam w brzuchu tylko jedno:wściekła/y:
Roksana do dziesiatej??????????Ja tez tak chce. Moj wstaje najpozniej o siodmej:baffled:Dlatego dalam tak szybko

reklama
Do góry