reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak ktoś spełnia kryterium jak do zasiłku rodzinnego to i wychowawczy będzie miał. Inni niestety nie :wściekła/y:
dokładnie,ale czasami i z tym wychowawczym robią kłopoty,ja paiętam,że w pierwszej ciaży brałam jakis zasiłek z MOPsu jakos dwa ostatnie miesiace ciaży i kilka po porodzie,to baba taka wredna przyszła,wszystkiego sie czepiała,powiedziałam przy drugim,że nie mam ochoty jej wiecej oglądac,bo jakby mogła to wcale by niedała choc sie nalezało wtedy

reklama
placa ok.400 zł i rodzinne ok 50zł wiec nie wiele:baffled:

obecnie jestem na wychowawczym i gdybym nie byla teraz w ciazy po 2 latach przeszlabym na ''kuroniówkę'' w tej sytuacji jednak muszę zrezygnować sama z wychowawczego, isc na 3 msc do pracy a pózniej znowu przysługuje mi macierzyńskie,wychowawcze i rodzinne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj dziewczyny nie wiem co sie dzieje ale wymiotuje od rana co chwila, ledwo cos zjem albo wypije lece do kibelka. :baffled::baffled::baffled::baffled:Cala noc nie spalam tak mnie meczylo

Jezy nie wiem co to ale sie wykoncze niedlugo:eek::eek::eek:Nie wiem czy to mdlosci sie tak nasilily czy grypa, ale czy przy grypie nie byloby rozwolnienia, ja nie mam:no:

aneczka nie mialam czym sie struc bo ja w ogole malo co jem tak mnie meczy a jak nie meczy to nie mam apetytu. Masakra:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaskax25 Słyszałam że takie paskudne grypsko teraz panuje, że się wymiotuje. Moja koleżanka jest w 37 tyg. i cały weekend tak wymiotowała:baffled: Napij się ciepłej mięty może pomoże?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry