Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najbardziej to mnie moja mama pocieszyla ze jak byla ze mna w ciazy to cale 9msc wymiotowala, mogla jesc tylko plynne rzeczy, stale zwracala. Jak sie urodzilam to minelo. Mam nadzieje ze to nie to, grypa tez lepiej nie. Dzieki dziewczyny, chyba pojde po te miete moze faktycznie troche pomoze
ojeku biedne chorowitki.Może to być jakiś syf, ale moze wróciły mdłości i te inne atrakcje. Podobno tak bywa. Ale lepiej zadzwonić do lekarza dla pewności. najgorzej zacząć gorączkować, bo trzeba pamiętać,że jak u nas 38 to dzidziuś ma tam 1 do 2 stopni więcej, więc zaczyna być groźnie. Lepiej dmuchać na zimne.
Trzymam kciuki ,zeby szybko się rozeszło po kościach
nie, nie, nie!!!mięta działa wymiototwórczo;-). Takie jej zadanie, ze by pobudzić do oczyszczenia organizmu. W gruncie rzeczy mięta tylko moze wzmóc nudności i wymioty. Lepsza zielona herbata. Ewentualnie coś z domieszką tylko mięty, albo jeszcze super sprawą na nudości i wymioty jest herbata z imbirem
Najlepiej świerzy korzeń kupić i dodać do napoju, ale ostatecznie można kupić herbatę imbirową. Sa takie w zwykłych spożywczakach i na pewno w aptece.
Kurka ale byków ortograficznych narobiłam w poście. Sory jakoś palce mi się omsknęły i w ogóle za szybko myślałam i pisałam....;-)
ja nawet gumy miętowej nie mogę,bo mnie mdli od razu
najgorsze jest poranne mycie zębów,dobrze że wszystkie zdrowe bo by pewnie nie "przeżyły",mojego szczotkowania czasem bez pasty,hihihi,a szczoteczka powoduje odruchy wymiotne,blebleble!
ja to na codzień piję tylko zieloną z mietą na przykład
wiem,że dobrze jest np. do herbaty dodać troszke soli przy wymiotach,znajoma znowu coca-colępiła na wymioty wiec chyba to tez zalezy od naszego organizmu co przyjmie,napewno trzeba pić,zeby się nie odwodnić
a ja tam jestem za zielona herbatką lipton-moja ulubiona,czysta bez dodatków,ale ewenementem wśród herbat jest dla mnie "tetley" angielska----------normalnie uwielbiam tę herbacie,piję litrami i to codzinnie,po coli miałam straszną zgagę!
ja od ponad 10 lat tylko zieloną i probowałam każdej,najlepsze sa te prawdziwe kupowane w herbaciarni na wagę,ale zlikwidowali mi ten sklepik wiec kupujęw sklepie takie jakie są
ja za cola nigdy nie przepadałam,a ostatnio od czasu do czasu choc szklaneczke muszę sie napić
też tak miałam z colą,nigdy nie lubiłam a na początku ciąży poprostu szalałam jak jej nie było w domku i najbardziej mi z puszki podchodziła więc wypijalam ze 4 dziennie,aż się zorientowałam że mam od tego zgagę,wtedy chcąc nie chcąc przestałam i teraz mi lepiej bo przynajmniej nie piecze a colę zastąpiłam soczkami
lecę dziewczynki poskarżyć na niemiłych sąsiadów utrudniającyhc mi spanie w nocy codziennymi balangami,a potem może jakis obiadek skombinuję dla męża,pewnie zjadł by jakieś mięskomiłego dnia sierpnióweczkibuziolki