reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No nie dziwie ci się i tak bardzo dużo zniosłaś... A syn na pewno wyjdzie na ludzi zobaczysz ... Mój kuzyn skończył zawodówkę, później technikum, a nawet i studia, a też każdy już myślał, ze nic z niego nie będzie

Mam nadzieję, że leki szybko zaczną działać i będzie dobrze

reklama
Młodego zabrała juz mama, o dziwo przychodzi ostatnio punktualnie o 17.00.
mój mąż ma takie same zdanie jak ja i Wy. Musi czlowiek upaść na dno by zrozumieć ze źle postępuje, pomogę mu wtedy jak tylko będe mogła.
dzięki Kochane Sierpniówki

Sempe trzymaj sie i nie nerwuj - obcowanie z męzusiem pewnie Ci dobrze zrobi

ty masz racje i tak dalej myśl - niech Ci kobieta nie namąci

kurcze ze babsko takie nie moze pomyslec ze przeciez Cie zdenerwuja takie gadki...pewnie chciała jakies stare sprawy z siebie wyrzucic- ciekawe czy jej teraz lepiej:angry:

Witam sie kochane sierpniowki!

SEMPE dziewczyny maja racje olej to babsko,to Twoj syn i ty go wychowujesz....a po zawodowce przeciez tez moze pojsc do technikum(ja tez do zawodowki chodzilam,a potem do technikum i nie zaluje,bo w zawodowce lepiej sie zawodu nauczy...) , apotem nawet na studia.....zobaczysz jeszcze bedziesz z niego dumna....
No i nie stresuj sie bo dzidziusiowi tylko zaszkodzisz....trzymaj sie...;-)

3maj się Sempe ,mnie pewnie też niedługo to czeka bo młody ma juz 9 lat ,więc bliżej jak dalej ,ale już z mężem podjęliśmy decyzję i jak bedzie trzeba to zastosujemy mu terapię wstrząsową.W pełni Cię popieram a starą torba się nie martw;-)

Ja dziewczynki juz uciekam...ostatnio nie czesto to goszcze ale nie mam zbytnio czasu,same wiecie lato i roboty na wsi tez nie brakuje...
Do zobaczyska....zajze jak bede mogla....:-);-)

witam. Co mam czas zajżeć to juz tu nikogo nie ma. Ale nie dziwię się albo zajęte, albo padnięte. U nas ładny dzień choć rano było pochmurnie. W pracy dało się wytrzymać, nawet sie mocno nie zagrzało w pracowni, było czym oddychać. Jeszcze 2 i pół tygodnia w pracy, może zrobię sobie suwaczek na tą okoliczność?

reklama
ta pogoda jest dobijająca :no:
ale podobno po niedzieli ma być cieplej :tak:
a ja na boże ciało robię sobie urlopik i wyjeżdżam z mężem na parę dni do niemiec :-D
dziewczyny na co teraz lekarz będzie zwracał uwagę na usg? co będzie oglądał, mierzył itp.?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry