reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieńdoberek czwartkowy :tak:
Jaz zwykle noc mineła na rzucaniu sie po łózku, mojego brak wiec całe dla mnie, ale co to bedzie jak wróci?:baffled: dzidzia to mam wrażenie że w ogóle nie śpi :baffled:
A zza oknem? STANDARD!!! nie musze pisać co?:baffled:

reklama
Cześć dziewczyny
U mnie też pochmurno i zimno brrr. Od kilku dni mam też problemy ze spaniem, budzę się w nocy i nie wiem co mam ze sobą zrobić a potem i tak po 6 pobudka :-(
Nie mogę się doczekać Bożego Ciała bo jedziemy nad morze do Karwi chociaż na te 4 dni :-) Może któraś z Was tam była i może polecić coś ciekawego do zobaczenia.....?

Witam sie rowniez.
Chogata mam nadzieje ze to nic powaznego.
U nas slonce bije od rana az w oczy razie ale wiatrzysko zimne. Weszlam rano do lazienki o piatej i myslalam ze to Kuba w nocy swiatla w lazience nie zgasil a to taki wschod slonca byl ze az lazienka cala w sloncu byla
:szok::szok:
Trzeba to slonce wykorzystac i leciec dzis na spacer choc zimno. Pozdrawiam wszystkich i milego dnia:-D
Piwonia jak sie czujesz??A jak wczorajsza wycieczka

Ostatnia edycja:
Witam sie rowniez.
Chogata mam nadzieje ze to nic powaznego.
U nas slonce bije od rana az w oczy razie ale wiatrzysko zimne. Weszlam rano do lazienki o piatej i myslalam ze to Kuba w nocy swiatla w lazience nie zgasil a to taki wschod slonca byl ze az lazienka cala w sloncu byla:szok::szok:
Trzeba to slonce wykorzystac i leciec dzis na spacer choc zimno. Pozdrawiam wszystkich i milego dnia:-D
Zazdroszczę tego słoneczka .Już upału nie musi być ,ale żeby chociaż po buzi posmyrało troszkę bo dolina jak nie wiem.A z synem pewnie angina albo zapalenie górnych dróg oddechowych.Tylko najgorsze jest to ,że prawie 2 lata wogule nie chorował poza jakimś przeziębieniem a w ostatnich 3 miesiącach już 5 razy był chory,do tego idzie spać o 21 a wstaje o 4-5 rano i w dziń też nie spi.Musze to przedyskutować z lekarzem:crazy:

KOżystajcie ze slońca ile sie da bo może go wam potem brakować, zwłaszcza jak napuchnięte nie będziecie mogly sie juz ruszać. U nas weekend zapowiadaja pochmurny i z opadami, więc raczej nie skorzystam. Teraz juz lecę bo szyje koszulę dla meża i tak łapie sie za szycie po 15 minut przed pracą. Miłego dzionka wszystkim paniom.

Jak u nas wcale słońca nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A pamiętam jak na internecie sprawdzałam prognozę długoterminową w lutym to pisali ,że kwiecień,maj i czerwiec upały a potem pogoda wkratkę.Oprócz kwietnia sie nie sprawdziło.No ale cóż i tak bywa:zawstydzona/y:

reklama
dzień dobry:-)
u mnie też słonko ale wiatr taki że się nigdzie nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyspałam się średnio dziś w nocy mi biodra drętwiały i prawie płakałam jak na bok chciałam się przekręcić:eek::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry