reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej! U nas słońce przez chmury, ale wiatr baaardzo nieprzyjemny brrrrrrr

Wczoraj mielismy szkołe rodzenia okazało się, że tematem będzie opieka nad noworodkiem - to juz akurat mamy obcykane ;-) więc podpisalismy liste i wykorzystaliśmy okazje, że dziadek i tak jest "zatrudniony" do Anieli i poszlismy do kina na "Wojnę Polsko-Ruską" baaaardzo dobry film. A poza tym to była miła odmiana bo ostatnio w kinie to bylismy na "muminkach", wczesniej na "Madagaskarze"... taki niespodziewany wieczór we dwoje... a no i jeszcze przed kinem zachaczyliśmy o pijalnie czekolady wedla mniammm ;-)

Acha, w ostatnich sekundach ktos przelicytował fotelik :baffled:

Dzień dobry laseczki!:-)
Ja dziś w świetnym humorze. Spałam do 9:00:szok: A za oknem jak u Aneczki i Kasi słonko i wiatr. Ale ważne że nie pada.
:laugh2:
Nadrobiłam wczorajsze zaległości i aga.p77 ja była w Karwi! Ale najczęściej zwiedzałam plażę. To były najfajniejsze wakacje z moim kochanym jak dotychczas.:-D

Hej! U nas słońce przez chmury, ale wiatr baaardzo nieprzyjemny brrrrrrr

Wczoraj mielismy szkołe rodzenia okazało się, że tematem będzie opieka nad noworodkiem - to juz akurat mamy obcykane ;-) więc podpisalismy liste i wykorzystaliśmy okazje, że dziadek i tak jest "zatrudniony" do Anieli i poszlismy do kina na "Wojnę Polsko-Ruską" baaaardzo dobry film. A poza tym to była miła odmiana bo ostatnio w kinie to bylismy na "muminkach", wczesniej na "Madagaskarze"... taki niespodziewany wieczór we dwoje... a no i jeszcze przed kinem zachaczyliśmy o pijalnie czekolady wedla mniammm ;-)

Acha, w ostatnich sekundach ktos przelicytował fotelik :baffled:
To mieliście fajny, niespodziewany wieczór, tez bym tak chciała...
a ja ostatnio jak inwalidka sie czuje :baffled: coraz gorzej ze mna :baffled:

ta pogoda jest dobijająca :no:
ale podobno po niedzieli ma być cieplej :tak:
a ja na boże ciało robię sobie urlopik i wyjeżdżam z mężem na parę dni do niemiec :-D
dziewczyny na co teraz lekarz będzie zwracał uwagę na usg? co będzie oglądał, mierzył itp.?
Moj lekarz mowil ze po 30 t.c. bedzie badal szczegolowo serce po raz drugi (raz badal tak szczegolowo chyba po 20 t.c.)

Dzien dobry. Powiem Wam ze mi ta pogoda nie przeszkadza jakos specjalnie.. A to dlatego ze pamietam jak mi bylo ciezko przez te pare dni upalu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry